fbpx

Cum să alegi pătuțuri de lemn pentru copii

Patul pentru copil este o întreagă lume în primii ani de viață. Este o piesă de mobilier deci care îi reflectă personalitatea și care trebuie să fie și cea mai confortabilă.

Micuțul tău petrece destul de mult timp în pătuțul său. Va petrece aici nopțile dormind, dar patul poate fi și un loc unde să se distreze sau să se relaxeze. Dacă dorești să te bucuri de un astfel de produs cât mai mult timp, va trebui să alegi un model din materiale rezistente și durabile precum lemnul.

Care sunt cele mai bune modele de pătuțuri din lemn copii pe care le poți alege?

Patul transformabil. Este vorba despre un model de pătuț de lemn, modulabil, care crește sau evoluează odată cu bebelușul. La început, poate semăna cu un pat pentru bebeluși clasic. Dar, după ce bebe mai crește, se pot înlătura gratiile sale și se poate coborî puțin. Sau se pot da toate gratiile și protecțiile sale jos pentru a deveni un adevărat pat pentru un copilaș mai mare.

Poate să fie mai scump la achiziție, dar este o soluție mai economică pe termen lung.

Patul tip banchetă. Iată un alt tip de pat extrem de popular. Este destinat mai ales celor care adoră să petreacă mult timp în pat.

Patul din lemn cu un model simplu. Patul tradițional cu o structură din lemn este cel care oferă cea mai călduroasă ambianță în camera copilului. Se poate personaliza foarte ușor cu stickere sau cu vopsea de calitate.

Pătuțurile din lemn pentru copii design au un stil neutru și eficient. Alegând un model de pătuț din lemn în nuanțe de alb, alegi un model polivalent care se potrivește oricărui stil de cameră. Poți alege chiar și cea mai simplă și mai clasică versiune. Se va potrivi de minune mai ales designului scandinav.

Poți alege și pătuțuri de lemn naturale, din pin de exemplu. Pătuțul din pin este cel care va veni cu latura sa mai rustică sau mai autentică. Într-un decor cu un stil natural, rezultatul va fi unul uimitor. Un pat din pin masiv completează deci de minune orice tip de ambianță.

Pătuțurile cu un stil vintage sunt și ele foarte la modă. Sunt și ele destul de potrivite pentru un stil de decor mai vintage sau mai retro.

Pătuțurile din lemn bicolore sunt și ele foarte în vogă și vin cu cea mai dulce și veselă ambianță pentru camera copilului.

De asemenea, paturile care au un sertar integrat sunt și ele foarte în vogă deoarece sunt extrem de practice. Pot oferi un spațiu de depozitare suplimentar pentru haine, jucării sau alte lucruri. Se adaptează de minune oricărui tip de cameră, indiferent de stil.