fbpx
Cum alegi hainele de mărimi mari

Cum alegi hainele de mărimi mari?

Mișcarea Body Positive a bulversat foarte tare universul modei care începe încet-încet să se doteze cu alte reguli. Manechinele foarte slabe, fără forme, au fost astfel înlocuite de femei care își asumă formele frumoase și care se mândresc cu corpul lor.

Acesta este un demers foarte important pentru femeile cu forme voluptoase care și-au dat seama de faptul că hainele de mărimi mari de pe Mody sunt foarte frumoase, mai ales atunci când le aleg și le combină așa cum trebuie.

Atenție la material

Evită deci materialele care sunt prea mulate care vor sufoca frumoasele forme rotunde în loc să le pună cel mai bine în valoare. Fiecare material se caracterizează prin propria sa elasticitate și cel mai bine ar fi să citești etichetele și să știi care materiale pun cel mai bine formele în valoare. Dacă abdomenul este zona cu probleme, cel mai bine ar fi să privilegiezi materialele fluide care vor avea drept efect să mascheze imperfecțiunile. În ceea ce privește pantalonii, cel mai bine ar fi să alegi elastanul. Este foarte confortabil de purtat, dar în același timp îți pune cel mai bine morfologia în valoare.

Alege mărimea potrivită

Tentate de ideea de a ascunde totul, foarte multe femei ajung până la urmă să aleagă haine de mărimi mari cu o mărime sau două mult mai mare decât este cazul. Hainele fără forme care plutesc în jurul corpului sunt însă o greșeală ce ar trebui să fie evitată. În realitate, acestea chiar ar putea să te facă să pari mai grăsuță.

O lenjerie bine gândită

Alegerea unei lenjerii bine gândite sau adaptate morfologiei tale este un lucru de o importanță capitală. Nu fă deci greșeala de a comprima sau compresa corpul într-o lenjerie prea mică, sperând că aceasta va aplatiza formele prea proeminente. Rezultatul va fi chiar unul invers și vei vedea cum colăceii vor apărea.

Nu trebuie să porți culori?

Conform ideilor preconcepute, trebuie să porți doar nuanțe închise atunci când ai forme mai voluptoase. Este adevărat că negrul are proprietatea de a te face să pari mai zveltă, dar o ținută all black poate să fie extrem de tristă. Ba chiar deprimantă. Deci câteva pete de culoare sunt cele care vor veni cu un plus de prospețime și te vor ajuta să fii cea mai elegantă. Este de ajuns dacă te folosești de culori într-o manieră strategică. Adică să folosești culorile închise pentru zonele problematice și tonalitățile mai deschise sau mai vii pentru părțile corpului pe care vrei să le pui cel mai bine în valoare. Poți alege și hainele cu dungi, un alt mit de distrus. Atenție însă, deoarece vorbim în acest caz de dungile mai mici.

Așadar, posibilitățile sunt nelimitate când vine vorba de vestimentația femeilor voluptoase. Trebuie doar să faci alegeri inspirate și să te simți bine în pielea ta. După cum ai remarcat, moda este deja de partea femeilor mai grăsuțe, astfel că este mult mai ușor să îți creezi o garderobă demnă de invidiat.

Alte articole interesante...

Ghid Complet pentru Alegerea Ochelarilor de Soare
În lumea ochelarilor de soare, una dintre cele mai importante aspecte este să găsești perechea […]
În lumea modei contemporane, adidașii albi au devenit nu doar o opțiune de încălțăminte comodă, […]
sandale-pentru-dama
În căutarea perechii perfecte de sandale pentru acest sezon, este esențial să găsești echilibrul ideal […]
La ce ținute se potrivesc brățările cu biluțe din aur
Brățările sunt accesorii importante în garderobă, iar cele cu biluțe din aur combină eleganța cu […]
Cum se alege usor o caciula de iarna
Pentru a alege o caciula de iarna confortabila si potrivita, urmati aceste sfaturi: Masurati circumferinta […]
Cum să alegi accesoriile perfecte pentru ținutele de toamnă
Când toamna își intră pe deplin în drepturi, temperaturile scad, vânturile se întețesc, iar ploile […]
Cum să întreții corespunzător portofelul din piele naturală
Deși puține persoane cunosc acest amănunt, portofelele reprezintă cartea noastră de vizită. De aceea, specialiștii […]
Cum poti combina confortul cu eleganta
Iti place sa fii intotdeauna eleganta si sa ai parte de aparitii remarcabile, indiferent de […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro