fbpx
ce inseamna SIMP

Ce înseamnă SIMP?

Dacă ai auzit și tu acest cuvânt și nu are sens pentru tine, probabil că ai ajuns la locul potrivit. În acest articol, îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acest termen. Acest cuvânt ți se poate părea fără sens sau puțin aiurea la început. Dar de îndată ce începi să înțelegi cum este folosit, va deveni în curând parte din vocabularul tău.

Termenul de SIMP este foarte des utilizat în ultima vreme. Provine din Simping sau Simp Nation, dar încă foarte multe persoane nu știu la ce face referire. Este vorba mai degrabă de un termen mai batjocoritor sau persiflant care vorbește mai ales despre o anumită categorie de băieți sau de bărbați, care acordă mai multă atenție sau valoare femeii pe care o dorește doar să obțină ceea ce vrea.

Termenul „simp” este o formă mai scurtă a termenului des folosit „simplu”

Când oamenii folosesc acest termen, se referă la oameni care sunt mult prea dulci și prietenoși.

Acest lucru este de obicei asociat cu bărbații heterosexuali singuri. Este un mod distractiv de a-i tachina pentru felul în care tratează femeile. Băieții îl folosesc pentru a arăta cu degetul către alți băieți pentru că sunt prea afectuoși față de o fată.

Acest termen este însă unul foarte confuz. Unii oameni se simt insultați când sunt numiți „simp”. În timp ce alții îl poartă ca o insignă de onoare.

Un bărbat supus femeii. Pe de o parte termenul de Simp face referire la bărbații care acceptă să fie supuși femeilor în scopul de a le cuceri, chiar dacă aceste femei nu sunt atât de excepționale în ochii lor.

O falsă galanterie. Pe de altă parte, termenul desemnează un bărbat care este galant pur și simplu pentru a obține favoruri sexuale de la o anumită femeie.

Dar, pur și simplu, un SIMP este cineva care iubește o altă persoană și face tot posibilul pentru a-i face curte. De asemenea, acest lucru este folosit și pentru cineva care este deja într-o relație și face eforturi suplimentare pentru a-și menține partenerul fericit.

Originea termenului SIMP

Originea acestui termen este necunoscută, dar știm că a devenit popular mai ales datorită Internetului, datorită mai ales platformelor de streaming și a rețelelor sociale precum Tik Tok sau Instagram.

Acest termen a fost folosit și în cântecele hip-hop în anii 1980-1990 unde era deja folosit pentru a insulta bărbații care erau sclavi la comanda unei femei.

Termenul de SIMP se poate folosi și în contextul streamingului în direct. Marile platforme de streaming precum Twitch, de exemplu, oferă privitorilor posibilitatea de a susține streamerii, dându-le bani.

Un Simp este în general un bărbat care dă de obicei bani streamerilor și mai ales, celor de origine femină. Deci, sunt cei care speră să primească un plus de recunoștință și atenție. Înainte ca termenul să fie atât de cunoscut pe Internet, era folosit drept o prescurtare de la Simpleton, care însemna idiot.

Concluzie. Termenul de SIMP se referă mai ales la persoanele supuse sau foarte atente la reacția cuiva deoarece așteaptă ceva de la ele în schuimb, folosindu-se cel mai adesea pentru bărbații care idolatrizează femeile și cărora le oferă și cadouri, așteptând în schimb anumite servicii sau favoruri.

Ai aflat Ce înseamnă SIMP? Dă vorba mai departe...

Alte articole interesante...

Atunci cand visezi o pisica blanda, poate insemna multe lucruri diferite in functie de contextul […]
Ce înseamnă când visezi golirea intestinului? Ai visat recent că te aflai într-o situație neobișnuită […]
style="text-align: center;">Despre senzația de a-ți auzi pulsul în ureche Cu siguranță ai întâlnit situația în […]
cand iti curge sange din nas Atunci când te confrunți cu situația în care îți […]
Cand un dinte cade, acesta poate fi un eveniment obisnuit in dezvoltarea si cresterea copilului. […]
Visele cu plangand - semnificatii Visele cu plangand - semnificatii In lumea viselor, totul devine […]
Vise cu ielele Vise cu ielele Ielele sau zânele sunt creaturi mitologice feminine din folclorul […]
Codul HTML este un limbaj de marcăj folosit pentru a crea pagini web. Astăzi, vom […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro