fbpx
Ce inseamna podcast

Ce inseamna podcast

In ziua de astazi podcasturile capata din ce in ce mai multa popularitate, mai ales in randul tinerilor, datorita caracterului educativ pe care il au. Totusi, pe langa podcasturile informative, cele care prezinta anumite povesti sau chiar cele care sunt menite special pentru media, exista si podcasturi care sunt utile pentru a fi adevarate cursuri, in asa masura incat tu sa poti sa iti iei informatiile necesare despre anumite domenii care te pasioneaza cu adevarat. Mai mult de atat, exista podcasturi special concepute pentru diferite tipuri de subiecte, fapt pentru care tu vei avea o gama larga si extrem de variata de podcasturi pe care le poti asculta oricand doresti.

Ce se intampla in timpul unui podcast

Podcasturile pot fi realizate in functie de preferintele persoanei care opteaza sa creeze un astfel de program. Acestea pot fi reprezentate de interviuri intre un host si un invitat, insa pot fi si monologuri. In anumite situatii pot fi inclusiv anumite prezentari sau chiar povestiri. In cazul in care alegi un podcast tinut de un host, este bine de stiut ca intotdeauna aceste podcasturi sunt o serie de interviuri care pot fi ascultate in mod individual. De cele mai multe ori, hostul va pune anumite intrebari legate de diferite aspecte din viata invitatului. De altfel, invitatii sunt deseori chiar persoane publice, iar intrebarile au legatura cu viata personala sau chiar cu viata profesionala, pentru ca ascultatorii sa invete ceva nou.

In cazul in care aceste podcasturi sunt realizate sub forma de povesti, atunci acestea pot atinge diferite subiecte. De cele mai multe ori pot fi povesti de groaza, povesti urbane, experimente stiintifice, Ted talkuri si asa mai departe. Acestea sunt realizate sub mai multe capitole sau subcapitole in asa masura incat tu sa poti alege rapid subiectele care te intereseaza.

Din acestea poti invata lucruri total noi, mai ales atunci cand vine vorba de podcasturile educative care aduc in discutie fenomene noi care apar in diferite domenii.

Unde se pot asculta podcasturile

Podcasturile pot fi ascultate pe diferite platforme, iar printre cele mai importante sunt deseori Youtube sau Spotify. In momentul in care incerci sa folosesti o anumita platforma, este bine ca intotdeauna sa o testezi pentru a vedea daca ti se potriveste. Totusi, ambele ofera avantaje cat si dezavantaje.

In primul rand, pe Youtube poti gasi podcasturi care au si video, in timp ce pe Spotify vei gasi doar audio. Fiecare dintre aceste formaturi sunt perfecte pentru anumite categorii de useri.

Cat de lungi sunt podcasturile

In functie de anumite caracteristici, podcasturile pot avea dimensiuni variate. Acestea pot ajunge inclusiv la 1 – 2 ore, in functie de subiectul abordat. Totusi, in cazul TedTalk-urilor, acestea pot fi mult mai scurte. Astfel ca, vei putea sa alegi un podcast care sa aiba dimensiunile potrivite, in asa mod incat tu sa nu te plictisesti.

Totusi, daca subiectul este unul care te pasioneaza, dar nu ai destul timp pentru a putea sa asculti in totalitate podcastul, poti sa pui pauza de fiecare data cand este nevoie.

Alte articole interesante...

Visele si semnificatia lor In cultura si traditiile noastre, visele au intotdeauna o semnificatie speciala. […]
Când ai gaze urât mirositoare, înseamnă că există un dezechilibru în flora intestinală sau că […]
Articol fara titlu: Vise de vomitat Semnificatia viselor de vomitat Cand vine vorba de visat, […]
Visele cu broasca in casa Cand visezi broasca in casa, acesta poate fi un semn […]
Cand il visezi pe Dumnezeu, inseamna ca esti incahntat de frumusetea si puterea divina si […]
Inseamna ca trebuie sa fii atent: Visele cu foc pe cer Daca te-ai trezit din […]
Articol despre piper Descoperă semnificația piperului Când auzim cuvântul "piper", de cele mai multe ori […]
CE INSEAMNA CAND AI CUNUNIILE LEGATE Cununiile legate reprezinta un principiu important al casatoriei, care […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro