fbpx
Ce inseamna milf

Ce inseamna milf

Mai ales daca ai petrecut destul de mult pe internet, cu siguranta ai intalnit termenul de MILF. In special copiii nu stiu ce inseamna asta, in timp ce adolescentii incearca sa deduca semnificatia cuvantului. In realitate, cuvantul nu are o semnificatie pozitiva, fapt pentru care nu ar trebui folosit oricum, mai ales intr-un mod casual, deoarece poate crea anumite probleme. In cazul in care ai descoperit un astfel de cuvant pe internet, este important sa afli si semnificatia acestuia, precum si modul in care este folosit, pentru a evita situatiile neplacute. Iata ce trebuie sa stii despre un astfel de termen.

Semnificatie milf

In momentul in care intalnesti un astfel de cuvant in online, trebuie sa stii ca acesta, de cele mai multe ori inseamna “Mother I Want to F”. Termenul provine din engleza, acesta fiind o abreviere a propozitiei mentionate anterior. Mai mult de atat, acesta este un termen vulgar, fiind de cele mai multe ori utilizat in limbajul de cartier, fapt pentru care nu se preteaza intotdeauna la discutiile de zi cu zi cu prietenii indepartati, rude sau chiar cu persoane care ocupa anumite functii. De altfel, in momentul in care folosesti un astfel de cuvant, trebuie sa fii sigur de contextul in care te afli, pentru a nu deranja.

De cele mai multe ori, milf, face referire in special despre femeile trecute de varsta a doua, care au un aspect fizic extraordinar si care totodata au o personalitate cool. Mai mut de atat, aceste femei au copii, indiferent de varsta pe care acestia o au. Totodata, termenul face referire inclusiv la femeile care au si un apetit sexual destul de crescut, acestea intrunind caracteristicile care au fost mentionate anterior.

Astfel ca, in cazul acestei categorii de femei este potrivit termenul de milf.

Cand se foloseste termenul milf

In cazul in care ai descoperit recent acest termen si doresti sa il folosesti, este important de stiut si faptul ca de cele mai multe ori acesta este utilizat intr-un context vulgar sau care face referire la sexualitatea unei persoane. Asadar, in special atunci cand vine vorba de contextele oficiale sau cele in care ar trebui sa ai o anumita eticheta, nu ar trebui sa folosesti un astfel de termen. De altfel, este bine de stiut ca in anumite situatii termenul poate sa aiba anumite semnificatii pozitive, insa este extrem de important ca acesta sa nu fie folosit in cazul tuturor femeilor. Il poti folosi cu doamnele cu care ai o relatie destul de stransa, pentru a nu deranja.

De altfel, poti folosi un astfel de termen inclusiv in cadrele restranse, precum prietenii foarte apropiati si cunostintele vechi. Nu este intotdeauna benefic pentru imaginea ta sa folosesti un astfel de termen cu noii tai prieteni, din cauza faptului ca poate deranja si totodata poate sa creeze o imagine distorsionata despre tine. Mai mult de atat, este recomandat ca intotdeauna sa ai grija la vocabularul pe care il folosesti mai ales cu noile persoane pe care le-ai intalnit.

Alte articole interesante...

Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Visul cu persoane decedate Visul cu persoane decedate Cand visezi persoane decedate, este normal sa […]
Vise cu serpi in apa Vise cu serpi in apa Visul cu serpi in apa […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro