fbpx
ce inseamna cand visezi pisici

Ce inseamna cand visezi pisici

Pisicile sunt animale de companie dragute, destepte, dar viclene, care pot deveni adevarati prieteni ai omului. Mai mult de atat, inca din Antichitate, pisica simboliza gratia si eleganta, fiind idolatrizata de multe persoane. Totusi, pentru a putea sa descifrezi cu exactitate simbolistica pisicii care apare in visul tau, ar trebui sa iti reamintesti cat mai mult din contextul in care ai vazut o pisica in vis. In acest mod, vei putea stii cu siguranta ce simbolizeaza. Asadar, iata care sunt cele mai cunoscute semnificatii ale pisicii in vis.

  1. Pisica – semnificatie traditionala

De cele mai multe ori pisicile sunt considerate animale puternice, fapt pentru care acestea simbolizeaza increderea in propria persoana, intuitia, precum si creativitate. Atat femeile, cat si barbatii viseaza un astfel de simbol in egala masura, iar semnificata este de cele mai multe ori asociata cu aspectele sociale si traditionale feminine, precum gratia, eleganta, sexualitatea, precum si creativitatea. Mai mult de atat, in momentul in care o pisica apare in vis, acest lucru poate semnifica totodata si gandurile interioare si modul in care se prezinta lumea in fata ta. Asadar, aceste simboluri pot semnifica si falsele iluzii pe care alte persoane incearca sa ti le ofere, precum si lumea din jurul tau iti da un sentiment fals de control si de putere.

  1. Pisica agresiva

In momentul in care in visul tau apare o pisica agresiva, acest lucru poate sa semnifice si faptul ca in viata ta exista anumite persoane care nu sunt de incredere sau care nu sunt bune prietene. Mai mult de atat, un astfel de vis poate sa semnifice si o avertizare cu privire la faptul ca in viitorul apropiat vei avea o confruntare cu o persoana care este vicleana.

  1. Pui de pisica

De cele mai multe ori, in momentul in care visezi un pui de pisica, acest lucru poate sa semnifice si faptul ca o persoana s-ar putea sa te dezamageasca, in ciuda faptului ca ai avut incredere totala in aceasta. Mai mult de atat, va trebui sa iei in calcul ca un astfel de vis poate sa prevesteasca si faptul ca o persoana s-ar putea sa te indrume in mod gresit sau o viitoare intalnire cu un hot sau o persoana vicleana.

Cu toate acestea, puiul de pisica poate sa simbolizeze si faptul ca te afli intr-o etapa de tranzitie, din viata ta, catre independenta, fapt pentru care un astfel de vis poate marca si momentul in care esti cu siguranta pregatit pentru a explora anumite lucruri noi.

  1. Pisica de mare

Daca visezi o pisica de mare, este bine de stiut ca acest lucru simbolizeaza independenta ta. Asadar, vei putea sa ai incredere in propria ta persoana, precum si in propriile tale decizii, pentru a rezolva toate problemele intr-un mod eficient.  Mai mult de atat, un astfel de animal anunta si schimbarile in bine care vor avea loc in viata ta personala sau chiar la locul de munca. Asadar, daca visezi pisici de mare, acest lucru inseamna independenta deplina.

Alte articole interesante...

Atunci cand visezi o pisica blanda, poate insemna multe lucruri diferite in functie de contextul […]
Ce înseamnă când visezi golirea intestinului? Ai visat recent că te aflai într-o situație neobișnuită […]
style="text-align: center;">Despre senzația de a-ți auzi pulsul în ureche Cu siguranță ai întâlnit situația în […]
cand iti curge sange din nas Atunci când te confrunți cu situația în care îți […]
Cand un dinte cade, acesta poate fi un eveniment obisnuit in dezvoltarea si cresterea copilului. […]
Visele cu plangand - semnificatii Visele cu plangand - semnificatii In lumea viselor, totul devine […]
Vise cu ielele Vise cu ielele Ielele sau zânele sunt creaturi mitologice feminine din folclorul […]
Codul HTML este un limbaj de marcăj folosit pentru a crea pagini web. Astăzi, vom […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro