fbpx
Ce inseamna cand visezi mortii din familie

Ce inseamna cand visezi mortii din familie

Despartirea de o persoana draga si apropiata poate fi una destul de neplacuta, in special daca ai tinut la aceasta. Cu totii ne dorim ca o anumita persoana sa se reintoarca, lucru care este imposibil, fapt pentru care multi dintre noi ne gasim alinarea in amintirile pe care le avem impreuna. Totusi, aceste amintiri pot sa capete viata iar persoanele dragi pot aparea in visul nostru. Fiecare vis in care apar persoanele dragi din familie care nu sunt printre noi, poate avea o anumita semnificatie. Asadar, in momentul in care ai astfel de vise este important sa iti amintesti cat mai mult din vis pentru a avea o idee clara cu privire la simbolistica acestuia.

Iata ce trebuie sa stii mai ales in momentul in care visezi mortii din familie.

  1. Traditia romaneasca

In special atunci cand vine vorba de traditia romaneasca se crede ca in momentul in care visezi oameni din familie morti, in realitate in viata reala, se vor intampla doar lucruri bune iar fericirea va fi partea celor vii. Mai mult de atat, in momentul in care visezi anumite persoane din familie, care au decedat, acest lucru inseamna ca urmeaza o prevestire a unei bucurii mari in viata ta, insa daca te visezi moarta, acest lucru poate sa insemne si nefericire.

De altfel, inclusiv in traditia britanica un astfel de vis are conotatii pozitive. Asadar, daca visezi ca vorbesti cu persoanele dragi din familia ta, care sunt decedate acest lucru simbolizeaza viata lunga pe care o vei avea. Totodata, anumite persoane spun ca daca vei visa un om murind, acest lucru poate sa prevesteasca un viitor necaz care va aparea in viata ta. Astfel ca, in momentul in care te trezesti este important sa iti amintesti cat mai mult din visul pe care l-ai avut.

  1. Simbolistica mort

De cele mai multe ori, in momentul in care visezi un mort, acesta nu are o simbolistica pozitiva sau negativa. Deseori, mortul simbolizeaza sfarsitul unei anumite etape din viata ta. O astfel de etapa poate sa fie una fericita sau una destul de trista. Asadar atunci cand un mort iti apare in vis, te poti astepta ca in viata reala sa existe anumite schimbari pentru a incepe o noua etapa. Mai mult de atat, in momentul in care visezi un mort, chiar si pe cei din familia ta, acest lucru simbolizeaza ca ti-ai depasit in totalitate grijile cu ajutorul persoanelor din jurul tau.

  1. Context

In functie de context, senificatia visului tau se poate schimba. Asadar, daca visezi mortii din familia ta, acest lucru inseamna doar aspecte pozitive si perioadele bune, dar si viata lunga. Daca visezi un mort care coboara in groapa, acest lucru simbolizeaza si o despartire de cineva drag. Mai mult, daca visezi ca vorbesti cu persoanele dragi care au murit, se anunta un castig. De altfel daca visezi ca cei morti beau, vei avea doar castiguri in viata ta. Daca visezi ca scoti un mort din casa, acesta este un semn de castig.

Alte articole interesante...

Atunci cand cineva te viseaza plangand, inseamna ca exista o emotie puternica, un sentiment negativ […]
Cand te mananca nasul pe dinafara, acesta este un semn pe care organismul tau il […]
Pupila dilatata Atunci cand pupila unei persoane este dilatata, inseamna ca este largita si prezinta […]
Sa visezi aur si bijuterii poate avea mai multe semnificatii, unele mai obiective, iar altele […]
Explicarea semnificatiei visului de a omori sobolani Exista multe interpretari diferite legate de semnificatia viselor […]
Dintotdeauna, oamenii s-au aratat interesati de semnificatiile viselor lor. Unele vise par mai clare si […]
Inseamna o recompensa dulce si placuta pentru eforturile tale! In general, visele ne pot dezvalui […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro