fbpx
ce inseamna cand visezi ca esti gravida

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă?

Foarte multe femei visează uneori că sunt gravide. Dar oare care este interpretarea acestui vis? Chiar dacă, cel mai adesea, interpretarea sa transmite dorința de a avea un copil, nu este mereu cazul. Nu este cea mai frecventă semnificație. Cum putem interpreta "Ce înseamnă când visezi că ești gravidă?".

Simbolistica atunci când visezi că ești gravidă

Nașterea și sarcina reprezintă mari evenimente din viață. Înseamnă trecerea la o nouă etapă din viață și aceste evenimente sunt încărcate cel mai adesea de anumite simboluri.

Jung interpretează visele cu sarcină drept debutul unei etape de maturizare.

Dar dacă visezi că ești gravidă, acest lucru poate simboliza cel mai adesea și o evoluție personală. Progresăm, ne dezvoltăm, suntem gata să ne planificăm viața sau obiectivele. Poate să fie vorba despre o schimbare în viață, o nouă fațetă a personalității care are nevoie să fie pusă în valoare sau o anumită trăsătură de caracter, nașterea unei relații.

Visele care au tema sarcinii sunt cel mai adesea pozitive și se traduc printr-o evoluție naturală a personalității, o expansiune a acesteia. Este simbolul a ceea ce se petrece în noi.

Atunci când visezi că ești gravidă, este un lucru care poate însemna că ai o șansă să te înțelegi mai bine în calitate de persoană creativă. Visul cu o sarcină neplanificată sau o naștere mai grea poate însemna o lipsă de încredere în capacitățile tale, în timp ce visul cu o sarcină fericită și sănătoasă poate indica faptul că ești de fapt, foarte bucuroasă să te exprimi.

Specialiștii mai sunt de părere că, visele cu o sarcină pot simboliza cel mai adesea relația celei care visează cu creativitatea sa. Astfel că, în vis, ai putea să fii însărcinată, dar în realitate nu, un lucru care poate indica o idee, un proiect în gestație în spirit.

Dar, un vis cu o sarcină poate să dezvăluie și anumite probleme legate de sexualitate, de relații, de dorințe nesatisfăcute sau de temeri inconștiente. Sarcina este un concept destul de greoi sau de important. Deci dacă nu ai in plan să faci copii sau nu ești în legătură cu viziunea ta creativă ar trebui să îți faci timp să identifici alte aspecte ale vieții în care te-ai confruntat cu incertitudini sau stări de rău.

Deci, dacă visezi că ești însărcinată, înseamnă că te dezvolți, crești

Înseamnă că ceva nou este pe cale să se producă în viața ta. Pentru spiritul visător înseamnă o nouă viață. Poate să fie vorba despre un nou loc de muncă, un nou sentiment de încredere sau o pasiune mai bruscă. Esențial este să le dezvolți, la fel cum bebelușul se dezvoltă la tine în burtă. Este deci logic ca subconștientul tău să se bazeze pe conceptul de sarcină. Nu?

Dacă visezi că naști, acest lucru înseamnă ești pe cale să începi ceva. Pe scurt, un vis în care apar etape ale sarcinii înseamnă o nouă fațetă a ta sau că nouă etapă a vieții este pe cale să înceapă.

Dar, visele legate de sarcină pot să fie și anxioase deoarece ai anumite temeri cu privire la sarcină sau ai neliniști legate de sarcină.

Ai aflat Ce înseamnă când visezi că ești gravidă? Da vorba mai departe...

Alte articole interesante...

Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Visul cu persoane decedate Visul cu persoane decedate Cand visezi persoane decedate, este normal sa […]
Vise cu serpi in apa Vise cu serpi in apa Visul cu serpi in apa […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro