fbpx
Ce inseamna brb

Ce inseamna brb

In cazul in care esti destul de activ pe chaturile de pe Internet, cel mai probabil ai intalnit destul de des termenul BRB. Acest termen poate fi destul de confuz, mai ales pentru persoanele care abia au inceput sa foloseasca internetul sau chiar si pentru cele care abia au inceput sa activeze pe chaturile din online. Asadar, daca ai dat accidental de un astfel de termen, iata ce inseamna, in asa masura incat si tu sa il poti folosi in mod corect, pentru ca persoanele cu care comunici sa te inteleaga mult mai bine.

De unde provine brb

BRB este in realitate o abreviere si provine de la sintagma in limba englezabe right back”, adica ma intorc imediat. Acest termen este folosit mai ales atunci cand doresti sa parasesti “tastatura” pentru o scurta perioada de timp, pentru a face un anumit lucru. In momentul in care folosesti un astfel de termen, ceilalti vor sti cu siguranta ca nu mai esti la taste si nu vei mai putea raspunde imediat. Asadar, nu vei parea nepoliticos in momentul in care nu vei mai putea raspunde, din varii motive, iar ceilalti participanti vor putea intelege acest lucru. Mai mult de atat, in acest timp, participantii la chat vor sti ca nu le vei mai raspunde pentru o scurta perioada de timp.

In functie de prietenia ta cu ceilalti useri de pe Internet, le poti spune motivul pentru care vei fi BRB. Totusi, poti sa ii anunti pur si simplu ca te vei intoarce imediat la taste, in asa masura incat acestia sa stie ca timpul de asteptare nu va fi unul destul de mare.

Utilizare brb

In momentul in care utilizezi un astfel de cuvant, este bine sa stii si contextul in care poate fi folosit. De cele mai multe ori brb este folosit pe diferite tipuri de chat. Acestea pot fi chaturi pe retelele de social media sau chiar chaturi in jocuri. Totusi, in ziua de astazi, brb este folosit cel mai mult in jocuri, deoarece in cadrul acestora este nevoie de activitatea tuturor playerilor, in asa masura incat sa se poata obtine rezultatul dorit la fiecare runda.

De altfel, poti folosi brb inclusiv pe diferite servere, printe care se numara si cele de Discord, unde oamenii discuta in mod activ diferite aspecte, dar si in chaturile de pe Twich, cand iei parte la o anumita discutie. Asadar, acestea sunt cele mai potrivite contexte in cadrul carora poti folosi cuvantul, pentru a te intelege mult mai bine cu comunitatea din online.

BRB vs AFK

In anumite situatii, brb este confundat cu afk. Afk inseamna Away from keyboard, adica esti departe de tastatura. Acest lucru inseamna ca nu te vei intoarce prea curand la taste, iar timpul de asteptare al celorlalti useri pentru un raspuns poate fi destul de mare. In astfel de situatii userii nu vor putea sa dea de tine mult prea curand. Totusi, daca le-ai scris in chat brb, atunci acestia se pot astepta ca te vei intoarce la taste in orice clipa.

Alte articole interesante...

Cand te mananca nasul pe dinafara, acesta este un semn pe care organismul tau il […]
Pupila dilatata Atunci cand pupila unei persoane este dilatata, inseamna ca este largita si prezinta […]
Sa visezi aur si bijuterii poate avea mai multe semnificatii, unele mai obiective, iar altele […]
Explicarea semnificatiei visului de a omori sobolani Exista multe interpretari diferite legate de semnificatia viselor […]
Dintotdeauna, oamenii s-au aratat interesati de semnificatiile viselor lor. Unele vise par mai clare si […]
Inseamna o recompensa dulce si placuta pentru eforturile tale! In general, visele ne pot dezvalui […]
Dreaming of Small Cats: What Does It Mean? Have you recently had a dream where […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro