fbpx
plic-cu-bule

Beneficiile ambalarii in pungi cu bule de aer

Folia cu bule, cunoscuta si sub numele de punga cu bule de aer, a aparut pentru prima oara in 1960 si a fost inventata de Marc Chavannes si Al Fielding. In ziua de astazi, coletele transportate sunt ambalate pentru a spori protectia acestora in diverse materiale de la captuseala de hartie, spuma poliuretanica, perne cu aer dar si in folie cu bule.

Pungile cu bule ofera garantia transportului prin faptul ca ele amortizeaza orice soc aparut asupra coletului si sunt foarte utilizate in diverse domenii. Intr-o piata atat de competitiva, pentru a atrage clientii nu este suficienta doar calitatea produsului ci si ambalajul trebuie sa fie unul de buna calitate si atractiv.

Tipuri de ambalaj pentru colete

Ambalajul poate fi de doua feluri: ambalaj interior si ambalaj exterior. Aici vom vorbi despre materialele de amortizare din cele doua tipuri, pentru protectia produsului la transport. Aceste materiale nu trebuie sa asigure doar un transport sigur a produsului, ci sa si dea clientului o impresie pozitiva la deschiderea coletului sau.

Materialele precum ziarele sau spuma poliuretanica pot proteja foarte bine ambalajul, insa continutul coletului poate arata dezordonat. In plus, acestea se pot rupe foarte repede.

Folia cu bule si pernele cu aer sunt o alternativa excelenta atat pentru gradul de protectie si absorbtie a socurilor, cat si pentru aspectul curat si ordonat pe care il ofera. Socurile de tipul loviturilor din timpul transportului si manipularea incorecta a coletului, pot duce de foarte multe ori la deteriorarea bunurilor, ceea ce inseamna costuri in plus pentru acoperirea pierderilor cauzate.

Daca folosesti metode clasice de protectie la transport si ai un numar mare de reclamatii referitoare la produse lovite sau sparte, pungile cu bule de aer ar putea fi solutia salvatoare.

Asa cum este evident, printre principalele intrebari pe care ti le vei pune va fi si cea care priveste costul acestora: ma vor ajuta pungile cu bule de aer sa reduc costurile? Raspunsul este: Da, cu siguranta. Pungile cu bule de aer sunt extrem de usoare si nu adauga aproape nimic la greutatea coletului, ceea ce te ajuta sa pastrezi costurile de transport reduse. Pungile cu bule de aer sunt de regula umflate exact in momentul in care sunt pregatite de comercializare, prin metode speciale, oferind astfel rezistenta.

Deoarece pungile cu bule sunt disponibile in mai multe marimi si variante si nu necesita umflare totala, ti le poti personaliza in functie de gradul de protectie care iti este necesar.

 Bulele pot fi mici de 6 milimetri in diametru, dar si mai mari de 26 de milimetri sau mai mult, pentru a oferi niveluri adaugate de absorbtie a socurilor in timpul tranzitului. Cea mai utilizata dimensiune a bulei este de 1 centimetru. In plus, fata de gradul de protectie dat de dimensiunea bulelor de aer din plastic, materialul in sine poate oferi unele forme de protectie pentru obiectul in cauza. Pungile cu bule au o multitudine de avantaje si primul dintre ele este pretul scazut. Datorita acestui fapt si costul transportului va fi mai mic.

Alte articole interesante...

Lista de Seriale Turcesti
În ultimii ani, audiența internațională a serialelor turcești a crescut într-un ritm rapid, atât în […]
3 idei inedite care te pot inspira dacă organizezi ziua copilului tău în aer liber
De ziua sa, un copil își dorește cât mai mulți invitați, în special partenerii săi […]
Când apelezi la serviciile unei firme de curierat
Serviciile unei firme de curierat au devenit aproape indispensabile în contextul unei societăţi care se […]
Unde a aparut prima pizzerie
Lucru curios, de necrezut chiar pentru mulți oameni, istoria pizza este un străveche, care își […]
Ce fel de incaltari produce brand-ul Annely
Annely este o firma care produce incaltari de inalta calitate. Acestea sunt fabricate din piele […]
Cât de importantă este încălțămintea de protecție
În numeroase sectoare profesionale, încălțămintea de protecție este obligatorie pentru bunăstarea și siguranța angajaților și […]
5 articole vestimentare de bază de care aveți nevoie în această primăvară
Pe măsură ce așezăm în spatele dulapului hainele de iarnă și începem să ne punem […]
Trăim într-o perioadă în care toată lumea a realizat că este foarte important sa acordăm […]

Sinonime...

Copyright 2021 © Explicativ.ro