Pe măsură ce așezăm în spatele dulapului hainele de iarnă și începem să ne punem la punct ținute pentru vremea caldă, s-ar putea să observăm câteva lacune în garderoba noastră. Dacă simțiți că aveți nevoie de o reinventare sau de o reîmprospătare pe măsură ce temperatura crește, dar doriți să fiți fideli stilului vestimentar simplu, încercați să optați în continuare pentru articole de bază, dar într-o versiune mai proaspătă. Astfel, vă veți actualiza ținutele vestimentare pentru lunile de vară cu minimum de efort.

Iată, așadar, 5 articole vestimentare de bază în care puteți investi cu toată încrederea:

Trenciul

Vremea devine din ce în ce mai caldă și mai stabilă abia de la jumătate anului, ceea ce înseamnă că nu ne putem baza doar pe rochiile de primăvară cu volane sau pe fustele florale. Avem nevoie în continuare de îmbrăcăminte exterioară, așa că cea mai potrivită haină de exterior, care se îmbină minunat cu absolut orice piesă vestimentară – fie blugi, fie rochii sau fuste – este trenciul. Oferă confort și nu strică aspectul, dimpotrivă, îl îmbunătățește. Arată grozav cu toate articole și, cel mai probabil, nu există altă piesă vestimentară mai versatilă.

Cămașă în culori deschise

Primăvară este atunci când ne împachetăm puloverele cu mâneci lungi și salutăm bluzele lejere, din materiale vaporoase și în culori dulci. Cămășile negre și gri pot fi date la o parte pentru a face loc bluzelor și cămășilor în nuanțe mai deschise și mai vesele. Nimic nu exprimă mai bine prospețimea primăverii decât o cămașă într-o nuanță de albastru deschis. Este perfectă, de asemenea, pentru vremea instabilă, specifică primăverii. Îi puteți rula mânecile în sus sau în jos în funcție de cât de prietenoasă este temperatura. Puteți achiziționa de aici cămăși și bluze care vă ajută să elaborați ținute vestimentare potrivite pentru orice capriciu al vremii de primăvară.

Jachetă din denim

Pentru că nu putem fi siguri niciodată de cât de friguroasă sau cât de călduroasă va fi o zi de primăvară, jacheta de denim este o piesă esențială. Nuanța sa indigo este suficient de versatilă pentru a se potrivi cu orice ținută, însă structura sa ne oferă un aspect mai îmbrăcat, ceea ce este de dorit în diminețile și serile de primăvară. În plus, cu puțină grijă, jacheta din denim clasică poate fi purtată în următorii zece ani.

Pantaloni confortabili

Ne-am bazat pe blugii rezistenți și călduroși toată iarna, așa că acum este timpul să ne aventurăm în alte categorii de pantaloni, cum ar fi pantalonii ușori și confortabili. În funcție de preferințele personale, puteți opta pentru pantaloni în culori distractive, cum ar fi un verde măsliniu sau un bleumarin. De asemenea, nuanțele pământii sunt suficient de versatile pentru a putea fi purtate cu aproape orice altă culoare.

Rochie cu imprimeu floral

Nu în ultimul rând, rochia florală este un alt element de bază. Fie că preferați un imprimeu floral sau un imprimeu vegetal mai subtil, majoritatea femeilor îmbrățișează rochiile florale cu foarte mult entuziasm în fiecare primăvară. Nimic nu exprimă mai multă voioșie, feminitate, delicatețe și eleganță precum o rochie cu imprimeu floral. Este cea mai potrivită piesă vestimentară cu care putem întâmpina sezonul cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.