fbpx

Folia de bule cu aer: aplicații și proprietăți deosebite

Unul din tipurile de folie disponibile pe piață este folia cu bule de aer, din care se pot produce diverse tipuri de materiale de ambalare, precum plicurile sau pungile de folie cu bule de aer. Dorești să afli mai multe despre beneficiile acestui material? Sau să cunoști diferitele posibilități de utilizarea ale acestuia în practică? Ori poate nu știi de unde poți cumpăra această folie specială în diferitele ei forme? Citește ghidul de mai jos despre pungile de folie cu bule și informează-te!

Pungile de folie cu bule de aer – proprietăți și puncte forte

Specificul acestui produs sunt bulele de aer, care sunt plasate uniform între straturile materialului. Proprietățile și punctele forte de bază includ:

 • transparență, ușurință, flexibilitate,
 • material fără praf și inodor,
 • etanșeitate la vapori și rezistență la apă,
 • rezistență la sarcini, șocuri, rupere,
 • posibilitatea de vopsire a oricărei culori și laminare cu spumă de polietilenă,
 • izolare termică bună,
 • utilizare multiplă și reciclare.

Parametrii de mai sus fac din pungile de folie cu bule o utilizare multifuncțională atât pentru uz casnic, cât și pentru industrie, comerț și servicii.

Un material universal pentru asigurarea multor articole

Acest material cu bule de aer este folosit în mod obișnuit pentru a proteja mărfurile în timpul depozitării și transportului. Folia cu bule protejează eficient mărfurile transportate împotriva deteriorării, pătrunderii prafului, murdăriei și umezelii. Datorită avantajelor prezentate, articolul este utilizat în ambalaje, printre altele:

 • produse din sticlă, ceramică, produse sanitare și decorative,
 • calculatoare și componente electronice,
 • aparate electrocasnice și electronice,
 • instrumente muzicale,
 • piese auto,
 • materiale publicitare.

Pungile de folie cu bule, așa cum sunt disponibile pe site-ul https://www.foliecubule.ro/catalog/pungi-folie-cu-bule-49, sunt ideale pentru ambalarea obiectelor de dimensiuni mai mici.

Datorită proprietăților sale bune de izolare, materialul cu bule este un tip de umplutură și un stabilizator excelent pentru articolele expediate în ambalaje colective. Datorită acestuia, se pot umple cu precizie spațiile libere și spațiile din interiorul pachetelor, protejând astfel mărfurile transportate împotriva deteriorării și distrugerii.

Acest tip de material de ambalare este foarte util și în cazul mutărilor sau renovărilor. Folia cu bule de aer în rulouri va proteja eficient mobilierul, frigiderul, televizoarele și alte aparate de uz casnic. Diferitele forme, dimensiuni și grosimi permit o protecție optimă a articolelor transportate, atât mici, cât și mari.

De asemenea, acest produs oferă o acoperire grozavă de izolare termică pentru piscină. Folia cu bule va proteja eficient apa împotriva răcirii rapide și a evaporării în zilele însorite.

De unde poți cumpăra pungi și alte produse de folie cu bule de aer?

Mai sus au fost prezentate o mare parte dintre proprietățile și beneficiile acestui tip de material de ambalare pe bază de folie cu bule de aer, precum și posibilități practice de utilizare ale acestora.

Dacă ești interesat de achiziționarea acestor pungi și plicuri cu bule de aer, a unei role de folie cu bule sau a altor tipuri de accesorii, merită să accesezi site-ul companiei DC Folie și să profiți de o ofertă atractivă și de produse de cea mai bună calitate, datorită experienței acumulate pe parcursul celor 17 ani de activitate în producerea materialelor de ambalare.