fbpx
Cum sa iti desfunzi nasul

Cum sa iti desfunzi nasul

Senzatia de nas infundat este extrem de neplacuta pentru marea majoritate a oamenilor, mai ales atunci cand aceasta este insotita de alte simptome ale racelii. Mai mult de atat, nasul infundat poate duce la aparitia si a altor afectiuni, iar de cele mai multe ori printre acestea se numara si senzatia de ameteala sau cea de tiuit in urechi. Aceste lucruri sunt cauzate de faptul ca organismul nu primeste cantitatea necesara de oxigen, fapt pentru care este nevoie intotdeauna ca nasul sa fie desfundat in cel mai scurt timp. De altfel, printre cele mai populare astfel de tehnici, intotdeauna se numara si:

Utilizarea produselor farmaceutice

Pe piata exista numeroase produse farmaceutice care au rolul de a ajuta organismul de a elimina complet mucusul. In primul rand, este esential sa se ia in calcul faptul ca intotdeauna acestea contin substantele esentiale, in asa masura incat sa poata curata nasul, fara a leza mucoasa. De cele mai multe ori, astfel de produse pot fi achizitionate direct din farmacie, fara a fi nevoie de prescriptia medicului. In acest mod, oricine le poate folosi. Totusi, este indicat sa se achizitioneze intotdeauna produsele in functie de varsta pacientului.

Chiar daca astfel de produse s-au dovedit a fi extrem de eficiente, este important de mentionat faptul ca  inainte de a se achizitiona un astfel de produs trebuie ascultata si opinia unui medic. Totodata, este esential sa se ia in calcul inclusiv parcurgerea prospectului, in asa masura incat produsul sa fie folosit in mod corespunzator.

Utilizarea ceaiurilor

Spalaturile cu ceai s-au dovedit a fi extrem de eficiente, mai ales atunci cand vine vorba de nasul infundat. Printre cele mai folosite tipuri de ceaiuri se numara inclusiv cel de musetel, care este un bun dezinfectant. De cele mai multe ori, ceaiul de musetel poate fi folosit ca si picaturi nazale, insa acesta poate fi folosit si pentru spalaturi. In cazul in care se doreste sa se realizeze anumite spalaturi cu ajutorul ceaiului de musetel, tot ceea ce trebuie facut este sa se introduca o cantitate mare de ceai in nari, care ulterior va fi eliminata pe gura. In acest mod, rezultatele finale vor fi intotdeauna perfecte, iar nasul va fi complet curatat.

Utilizarea apei de mare

Apa de mare are nenumarate proprietati antibacteriene, fapt pentru care este intotdeauna folosita, mai ales atunci cand vine vorba de curatarea nasului. Sarea este un bun dezinfectant, iar produsul este unul 100% natural. Asadar, apa de mare va putea curata in totalitate nasul si totodata va putea fi folosita de toti membrii familiei, inclusiv de catre copii, deoarece nu creaza dependenta si nici nu raneste mucoasa nazala. Mai mult de atat, acesta este un produs care poate avea un impact major asupra sanatatii, deoarece poate omori inclusiv anumite bacterii.

Astfel ca, prin simpla folosire a apei de mare se vor putea obtine rezultate impecabile intr-un timp destul de scurt. De altfel, mucoasa nasului va ramane curata, fara a exista riscul de a se irita.

Alte articole interesante...

Cum să folosești frunzele de nuc în tratamentul pentru păr
Frunzele de nuc sunt cunoscute pentru proprietățile lor benefice asupra sănătății părului. Bogate în vitamine, […]
protetica dentara Implant Studio Bucuresti
Trecerea timpului, obiceiurile vicioase, igiena deficitară, anumite traumatisme sau accidente pot duce la pierderea unuia […]
Experții de la agregatorul de locuri de muncă Jooble îți oferă 10 sfaturi utile pentru […]
Ce activități fizice poți face dacă ai probleme cu inima
A avea probleme cardiace nu înseamnă că trebuie să te retragi complet de la activitățile […]
Cum să îți dai seama singur atunci când ai un accident vascular celebral
Accidentul vascular cerebral (AVC) este o urgență medicală care poate avea consecințe severe asupra sănătății […]
Cum să previi și să tratezi nasul înfundat
Posibile cauze ale nasului înfundat Un nas înfundat, sau congestia nazală, poate fi cauzată de o varietate de […]
Cum se consuma catina
Exista mai multe modalitati prin care puteti consuma catina: Fructe proaspete: Fructele de catina pot […]
Cum sa va mentineti ficatul sanatos
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe ale corpului si este responsabil pentru eliminarea […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro