fbpx

Cum sa faci o casuta pentru pasari din obiectele pe care le ai acasa

O casuta pentru pasari este cu siguranta un element decorativ interesant pentru gradina ta, dar si un loc in care micile pasarele se pot simti foarte bine si pot gasi hrana si apa, astfel incat sa revina mereu in spatiul verde aflat in jurul casei tale, pentru a-l insufleti. Iata cateva idei de casute pentru pasari pe care le poti face.

  1. Case de pasari din bucati de lemn

Pentru lucratorii in lemn incepatori, o casa pentru pasari ar putea fi unul dintre primele proiecte pe care vor invata sa le faca. Construirea unei casute de lemn este un proces oarecum simplu, odata ce stii cum sa imbini elementele. O astfel de casa este usor de realizat si poti folosi pentru ea forme simple si bucati de lemn standard. Poti incuraja si copiii sa te ajute cu acest proiect.

  1. Reutilizeaza un vechi ceainic si un sertar

Combinand un ceainic vechi si un sertar, poti crea o casa de pasari speciala si interesanta, care sa fie pregatita inclusiv pentru cuibarit. Pune ceainicul inauntrul sertarului astfel incat gura acestuia sa fie orientata in fata. Poti chiar sa lipesti ceainicul de fundul sertarului. Vopseste sertarul astfel incat acesta sa arate asa cum iti imaginezi tu casuta pentru pasari.

  1. O casuta pentru pasari moderna

O casuta pentru pasari cu un design modern este tot ce ai nevoie atunci cand vrei ca gradina ta sa arate minimalist sau modern. Un astfel de proiect este potrivit inclusiv persoanelor care sunt pasionate de arhitectura si care vor sa implementeze anumite proiecte de inceput.  Pentru a finaliza proiectul ai nevoie doar de cateva placi de lemn deja taiate si de cateva insturmente precum pistoalele de lipit sau cuiele. In final vei obtine o casa de pasari moderna, care va fi cu siguranta un loc in care micile pasarele vor da glas gradinii tale.

  1. O casa personalizata cu bani

Daca iti place sa creezi diverse lucrari, dar nu te intereseaza proiectele de prelucrare a lemnului, exista mai multe moduri creative pentru a face o casa de pasari personalizata. Poti face o casa de pasari prefabricata, din materiale pe care le ai in casa sau poti chiar sa o construiesti simplu. Ulterior, o poti picta in culorile tale preferate si poti sa ii faci un acoperis din banuti.

  1. Un conac din placaj pentru pasari

O astfel de idee de casa pentru pasari in stil colonial se face mai usor decat te-ai astepta. Cheia pentru a obtine o astfel de casa este sa folosesti vopsea alba cu aspect antichizat si sa dai personalitate casutei utlizand sindrile inchise pentru acoperis. O poti face cat de mare vrei pentru ca in functie de dimensiune variaza si numarul de pasari care isi vor gasi aici locul potrivit pentru cuibarit si hrana.

Acestea sunt doar cateva idei pentru a face o casuta pentru pasari, iar imaginatia este de fapt singura ta limita. Alege o zi frumoasa si construieste casuta in familie, in timp ce toti va bucurati de timp de calitate impreuna.

Alte articole interesante...

cum se face rap battle
Rap battle, o formă de artă stradală care a crescut în popularitate în ultimele decenii, […]
Cum să-ți transformi grădina într-o oază de relaxare
Grădina ta poate deveni mult mai mult decât un simplu spațiu exterior. Poate deveni o […]
Cum să vizitezi Londra cu bani puțini
Londra, capitala Regatului Unit, este unul dintre cele mai scumpe orașe din lume, dar asta […]
Cum se îngrijește Crinul păianjenului roșu
Crinul Păianjenului Roșu, cunoscut științific sub numele de Lycoris radiata, este o plantă perenă cu […]
Cum se calculează un număr ridicat la o putere negativă
Matematica este plină de concepte intrigante, iar unul dintre acestea este calculul puterilor negative. Ridicarea […]
Cum se află diagonala hexagonului regulat
Hexagonul regulat, o formă geometrică cu șase laturi egale și șase unghiuri egale, este o […]
Cum se calculează media notelor la școală
Fie că ești elev, părinte sau doar curios, înțelegerea modului în care se calculează media […]
Cum să vă asigurați că bunurile dumneavoastră ajung în siguranță la destinație prin serviciul de curierat
Serviciile de curierat au devenit o parte esențială a vieții moderne, permițându-ne să trimitem și […]

Sinonime...

Copyright 2021 © Explicativ.ro