Visul oricarei persoane este de a castiga la loto, fapt pentru care din ce in ce mai multi romani incearca sa isi puna biletelele la diferite puncte de lucru, pentru a deveni marii castigatori a premiilor in bani. Totusi, multi romani joaca pentru prima oara un astfel de joc, fapt pentru care nu stiu cu exactitate care sunt strategiile des intalnite. Mai mult de atat, acestia aleg numerele la intamplare, bazandu-se in totalitate pe noroc.

Cu toate acestea, loto poate fi considerat un joc de strategie, iar multi dintre jucatorii experimentati aleg sa ia in calcul statisticile oferite de catre persoanele cu adevarat pasionate de un astfel de joc. Asadar, in cazul in care doresti si tu sa joci la loto, iata de ce trebuie sa tii cont in momentul in care alegi numerele:

Cele mai des intalnite combinatii

In special atunci cand vine vorba de jucatorii cu vechime, de cele mai multe ori acestia stiu, cu siguranta care sunt cele mai folosite numere de pe biletele care sunt inscrise in jocuri. Mai mult de atat, statisticile loteriei au scos de altfel la iveala care sunt unele dintre cele mai des jucate numere de catre romani.

Asadar, cel mai des jucat numar in Romania este 6, insa acesta este urmat de alte doua numere, acestea fiind 36 si 4. Asadar, majoritatea jucatorilor cu experienta la Loto folosesc astfel de combinatii intre numerele mentionate anterior. Acestea pot fi in combinatii simple sau chiar complexe. Un astfel de punct de plecare este esential mai ales atunci cand vine vorba de jucatorii amatori, care nu stiu la fel de multe informatii despre un astfel de joc. Asadar, acesta este un punct de plecare esential.

Numerele jucate la Joker

Tot pe baza statisticii se indica si faptul ca majoritatea jucatorilor din Romania, mai ales atunci cand doresc sa joace la loto, folosesc intotdeauna trei numere la Joker. De cele mai multe ori acestea sunt 3 si 5, insa si 20 este des folosit in extrageri. Asadar, in cazul in care esti incepator, printre numerele pe care ar trebui sa le joci se numara intotdeauna si acestea, fapt pentru care tinerii jucatori ar trebui intotdeauna sa verifice daca li se potrivesc in combinatii. De altfel, jucatorii cu experienta deja au trucurile personale cu care pot sa castige sume considerabile la loto, doar bazandu-se pe statisticile numerelor care au fost folosite de cele mai multe ori de-a lungul timpului. Astfel ca analiza numerelor care au fost extrase este intotdeauna esentiala.

De altfel, o alta regula importanta este cea a celor trei, adica nu este recomandata utilizarea numerelor consecutive. De exemplu acestea pot fi 1,2,3,4.  Asadar, daca vrei sa stii cum sa castigi la loto si sa iti imbunatatesti sansele, trebuie sa alegi cu atentie numerele de pe bilet.

Totodata, o alta regula nescrisa a jocului de loto este reprezentata si de faptul ca nu este intotdeauna recomandat sa se aleaga mai multe numere peste 10 sau 20, datorita faptului ca acestea nu au intotdeauna o frecventa mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.