fbpx
Ce inseamana cand visezi zapada

Ce inseamna cand visezi zapada

Pentru multe persoane zapada simbolizeaza un element al iernii pe care multa lume il apreciaza cu adevarat. Asadar, pot exista momente cand vei visa un astfel de element natural. Chiar daca pentru inceput poate sa para destul de ciudat, in realitate, cand visezi zapada poate semnifica mult mai multe lucruri. De cele mai multe ori, cand visezi zapada, trebuie intotdeauna sa te asiguri de faptul ca ai retinut destul de multe detalii si ca esti sigur de firul visului, in asa masura incat sa poti sa interpretezi un astfel de element. In functie de context, zapada poate sa aiba diferite conotatii si chiar semnificatii.

Simbolistica

De cele mai multe ori, zapada este un simbol al dorintelor care au fost reprimate, precum si un simbol al gandirii critice. In cazul in care visezi ca te misti destul de greu prin zapada, acest lucru poate inseamna faptul ca va urma o perioada plina de noroc, mai ales daca muncesti mult. De altfel, daca visezi ca zapada cade din copaci sau de pe ramuri, un astfel de vis poate semnifica si faptul ca este o perioada potrivita pentru investitii. Totusi, daca in visul tau indepartezi zapada, acest lucru simbolizeaza si faptul ca va trebui sa fii mult mai atent la viitoarele actiuni, care te pot influenta in mod direct.

Caracteristici

In functie de caracteristicile pe care le prezinta un astfel de simbol este important de stiut faptul ca si semnificata se schimba. Asadar, va trebui sa ai grija sa iti amintesti toate aceste caracteristici, in asa masura incat sa poti fi sigur de faptul ca ai interpretat visul in mod corect. Mai mult de atat, e bine de stiut faptul ca zapada paote aparea in visurile tale sub diferite forme, fapt pentru care intotdeauna aceasta va fi un simbol complex.

In cazul in care visezi zapada, aceasta poate sa reprezinte dragoste, precum si aventura, iar daca aceasta este abundenta, poate sa simbilizeze si o recolta bogata, precum si rezultate pozitive in propriile tale proiecte. Daca zapada pe care o visezi are o nuanta puternica de alb, aceasta face trimitere direct catre puritate, precum si la schimbarea imprejurarilor, astfel incat tu sa te poti pregati mult mai bine de viitoarele aspecte sau evenimente care vor avea loc in viata ta. Totusi, daca zapada abundenta incepe sa pice sau visezi avalanse, sa stii ca aceasta este un semn de intristare, fapt pentru care intotdeauna trebuie sa ai grija la sentimentele tale.

Daca visezi o cadere de zapada, acest lucru poate sa insemne si faptul ca va urma sa castigi bani sau chiar sa devii mult mai castigat pe plan financiar, dar si sentimental. In cazul in care te impiedici si pici in zapada, acest lucru poate sa insemne viitoarele piedici care vor avea loc in viata ta. Totodata, este important de stiut si faptul ca in momentul in care visezi ca ninge, cu fulgi mari, acest lucru poate sa simbolizeze si tristetea care va aparea in viata ta sau sentimentele tale.

Alte articole interesante...

Ce înseamnă Socheres
"Socheres" este un termen din limba romani, limba vorbită de populația romă (sau romani). În […]
Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Limba Galbena: Cauze si TratamenteIn medicina, culoarea limbii poate oferi indicii importante despre starea de […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro