Șerpii sunt animale care provoacă teama în rândul unui număr mare de persoane. În ciuda acestui fapt, visul cu șerpi are interpretări pozitive.

Visul cu șerpi poate simboliza numeroase lucruri precum fidelitatea, capcane ale egoului, emoții refulate, agresiune, un dușman care se ascunde, vindecarea de o boală precum și dezvoltarea educativă, progresul.

Dacă ești curios ce înseamnă când visezi șerpi atunci acest articol este ideal pentru tine. Citește mai departe pentru a descoperi semnificația apariției șarpelui în vis.

Ce înseamnă când visezi șerpi de diferite dimensiuni și culori?

Un șarpe albastru. Culoarea și dimensiunea șerpilor pot semnala aspectele interne și externe ale unui individ. Acest lucru înseamnă că spiritul tău va proiecta, prin intermediul visului, cele mai intime dorințe pe are le-ai ignorat până în prezent.

Un șarpe alb. Rar sunt persoanele care au avut privilegiu de a vedea un șarpe alb în vis deoarece aceste animale sunt extrem de rare. Șerpii albi sunt animale neobișnuite și atunci când îți apare în vis un șarpe alb, acest vis poate fi interpretat drept experiențe noi care pot fi formidabile.

Un șarpe negru. Culoarea neagră are multiple semnificații în diferite culturi, la fel ca și simbolica șarpelui. În unele culturi șarpele poate fi un simbol al trădării în timp ce, în alte culturi, simbolizează transformarea interioară. Șarpele negru în vis înseamnă că trebuie să fie conștient de mediul care te înconjoară.

Ce înseamnă când visezi un șarpe uriaș?

Șerpii uriași provoacă mirare și uimire pentru multe persoane. Cel mai mare șarpe documentat din lume este un anaconda. Drept urmare, dacă ai văzut în vis un șarpe de mărimea unui anaconda trebuie să știi că mesajul visului este că nu te simți în siguranță în ultima perioadă. Aceste insecurități îți afectează emoțiile. Te poți simți nesigur și din cauze externe precum persoane sau situații.

Ce înseamnă când visezi un șarpe mic?

Atunci când visezi un șarpe mic acest vis simbolizează energia interioară care nu este consumată așa cum trebuie. Ți-ai concentrat întreaga energie asupra unor situații inutile. Șarpele mic scoate la iveală o fază imatură a puterii de realizare și în egală măsură o slabă putere de vindecare interioară din cauza epuizării emoționale.

Ce înseamnă când visezi un șarpe încolăcit?

Dacă visezi un șarpe încolăcit acest lucru înseamnă că simți nevoia ca cineva să te protejeze. Șarpele încolăcit îți apare în vis atunci când situațiile emoționale sau exterioare se prezintă pline de tulburări. Șarpele încolăcit semnifică în egală măsură bunăstarea. Dacă șarpele este încolăcit în jurul unei persoane acest lucru semnifică greutatea unui lucru negativ care apasă pe umerii tăi și care încearcă să te aspire. Mesajul pe care acest vis încearcă să ți-l transmită este acela că ar trebui să te ferești de persoanele răuvoitoare și false din jurul tău.

Ce înseamnă când visezi un șarpe în pat?

Un șarpe în pat semnifică trădare. Însă atenție, înainte de a te transforma în Sherlock Holmes trebuie să știi că șarpele pe pat în vis poate semnifica trădările prezente în viața unui apropiat, adică faptul că nu vei fi mereu ținta unei trădări. Trebuie să înțelegi contextul în care ești inserat.

Ai aflat Ce înseamnă când visezi șerpi? Da vorba mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.