fbpx
ce inseamna cand visezi ca plangi

Ce inseamna cand visezi ca plangi

Pentru multe persoane, visele au o anumita insemnatate. Acestea pot sa reprezinte sentimentele noastre ascunse si totodata, pot sa reprezinte modul in care noi privim lumea. CU toate acestea, semnificatia unui vis poate sa aiba legatura si cu anumite evenimente care vor avea loc in viitor. Totusi, in functie de contextul visului, acesta poate sa aiba o anumita semnificatie. Asadar, in momentul in care te trezesti este important sa iti amintesti cat mai mult din visul tau pentru o descifrare corecta a acestuia.

In cazul in care ai visat ca plangi sau te-ai trezit cu o senzatie trista, de parca ai vrea sa plangi, nu trebuie sa iti fie frica de astfel de sentimente. De cele mai multe ori, acestea sunt perfect normale si ar trebui sa le accepti.

Semnificatia psihologica

De cele mai multe ori, in momentul in care visezi ca plangi, cel mai probabil exista o sursa a tristetii ale ingropata adanc in sufleul tau si este nevoie de o introspectie, in asa masura incat sa poti ajunge la ea cu succes. Doar daca vei putea incepe o astfel de cautare, vei putea evita cu succes anumite evenimente care sunt destul de neplacute pentru tine.

Deseori, in momentul in care visezi ca plangi, probabil ca exista in sufletul tau un episod destul de neplacut peste care nu ai putea sa treci usor. Din acest motiv, este important sa apelezi la un psiholog, in asa masura incat noptile tale sa fie mult mai linistite. Mai mult de atat, vei putea elimina din viata ta toata energia negativa pe care o resimti si chiar te vei putea distanta cu succes de toate problemele tale, care in prezent te tin pe loc.

Acesta este un pas important pentru evolutia ta personala si chiar vei incepe sa cunosti mult mai multe despre tine.

Visezi ca plangi dupa o perioada incarcata negativ

In momentul in care anumite persoane simt ca viata este destul de nedreapta, acestea se simt responsabile de propriile actiuni si de cele mai multe ori se viseaza plangand. Asadar, acesta poate fi un mesaj trimis de catre subconstientul tau care iti transmite ca te simti neputincios, vulnerabil, ca iti lipseste increderea in sine si ca esti doborat de anumite evenimente negative. Un astfel de vis poate fi chiar o indemnare sa depasesti o astfel de perioada agitata si chiar sa incepi sa gandesti pozitiv. In acest mod, viata ta se va putea imbunatati considerabil.

Daca te visezi ca plangi dupa cineva

In momentul in care te visezi plangand dupa o persoana draga, acest lucru poate insemna un episod de anxietate si poate reprezenta chiar frica ta de abandon. Mai mult de atat, un astfel de vis poate reprezenta inclusiv grija ta fata de pierderea unei persoane apropiate. Asadar, in momentul in care visezi ca plangi dupa cineva din viata ta, pe care l-ai pierdut, acest lucru poate fi asociat cu nivelurile mult prea mari ale anxietatii. Incearca sa te relaxezi si sa gandesti mult mai pozitiv cu privire la evenimentele din viata ta.

Alte articole interesante...

Vise cu portocale Vise cu portocale Portocalele sunt fructe delicioase, bogate in vitamine si minerale […]
Visele cu porci Atunci cand visezi porci, acest lucru poate avea mai multe semnificatii. In […]
Intelegerea semnificatiei cifrelor 21-21 Atunci cand te uiti la ceas si observi ca cifrele indica […]
Significatul viselor cu paianjeni mari Visele sunt o parte importanta a vietii noastre si pot […]
Ciclul menstrual: ce inseamna maro inchis Atunci cand vine vorba de menstruatie, fiecare femeie are […]
Visele cu morti care invie Visele cu morti care invie Atunci cand visezi o persoana […]
Cand vezi dublu Cu siguranta, ai experimentat cel putin o data in viata ta momentul […]
Fara Titlu Visele cu prune: semnificatii si interpretari Ce inseamna cand visezi prune? Cand visezi […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro