De cele mai multe ori, daca visezi ca esti insarcinata acest lucru nu inseamna neaparat ca doresti sa ai un copil sa ca urmeaza sa devii mama. Un astfel de simbol poate avea diferite semnificatii, care difera in totalitate de contextul in care te-ai visat, precum si sentimentele pe care le-ai avut in timpul visului. Este bine de stiut ca o sarcina in vis este de multe ori asociata cu lucrurile pozitive care pot sa apara in viata ta. Acestea pot sa aiba legatura cu viata personala sau cu propria ta cariera. Totusi, poti lua in calcul si faptul ca, in anumite cazuri, un astfel de vis poate sa reprezinte dorinta ta de a deveni o viitoare mamica.

Semnificatia visului

In anumite situatii, sarcina in vis poate sa reprezinte si faptul ca vrei cu adevarat sa scapi de anumite probleme, care in realitate pun presiune asupra ta. De altfel, acest lucru poate sa reprezinte si faptul ca astepti o schimbare radicala in propria viata, insa efectele te inspaimanta. Mai mult de atat, sarcina in vis poate sa fie si un simbol al tuturor dorintelor tale care inca nu s-au implinit.

In cazul in care intr-un vis afli ca esti insarcinata, acest lucru poate sa semnifice faptul ca in viata ta personala sau chiar in cariera urmeaza o schimbare radicala. Asadar, ar trebui sa fii pregatita cu privire la lucrurile care vor avea loc in viitor. Totusi, daca in vis esti trista in momentul in care afli ca esti insarcinata, acest lucru poate semnifica faptul ca iti este dor cu adevarat de familie si de cei apropiati tie.

Daca in momentul in care afli ca este insarcinata in visul tau simti o liniste si o bucurie, acest lucru inseamna ca in viata ta urmeaza sa aiba loc niste schimbari radicale, de care nu ar trebui sa te temi. De altfel, un astfel de vis indica si cele mai frumoase perioade din viata ta, care vor urma sa vina.

Test de sarcina in vis

Inclusiv aparitia unui semn de sarcina in vis poate sa aiba anumite semnificatii. Daca un astfel de simbol a aparut in visul tau, este bine de stiut ca acesta te anunta ca in viata ta se va instaura o perioada destul de incerta. De altfel, un astfel de vis poate reprezenta si faptul ca ti-e frica de cineva anume sau de anumite situatii.

Te visezi nascand

Daca te visezi ca nasti, acest lucru inseamna ca va trebui sa muncesti mult mai mult pentru a obtine tot ceea ce iti doresti cu adevarat. Daca nou-nascutul este linistit, inseamna faptul ca urmeaza o perioada buna in viata ta, iar toate visele tale se vor indeplini. Totusi, daca nou-nascutul plange, inseamna ca urmeaza o perioada plina de obstacole.

Mai mult de atat, daca visezi ca ai o sarcina linistita, acest lucru poate insemna si ca familia si toti care iti sunt dragi iti sunt alaturi. De altfel, daca visezi ca gasesti un copil, inseamna ca scopul pentru care ai luptat mult timp a fost atins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.