fbpx

Ce inseamna cand visezi bebelus

Bebelusii sunt niste fiinte extrem de dragalase, iar tuturor ne plac, fapt pentru care acestia ne pot aparea des in vis. Totusi, este important de stiut faptul ca simbolurile care ne apar in vise nu au intotdeauna semnificatia pe care ne-o dorim, astfel ca este important sa se verifice un dictionar de vise. Mai mult de atat, pentru o interpetare cat mai clara a visului pe care tocmai l-ai avut, este important sa iti amintesti cat mai mult din context, in asa masura incat sa poti fi sigur de faptul ca stii ce semnificatie are simbolul pe care l-ai visat.

In cazul in care ai visat bebelus, iata ce simbolizeaza de cele mai multe ori un astfel de vis:

Semnificatie

De cele mai multe ori, atunci cand visezi bebelus, acesta este un simbol al anxietatii. De altfel, bebelusii si copiii mici, dar si visele in care esti insarcinaata reprezinta intotdeauna faptul ca esti intr-o stare de anxietate, resimti foarte multa responsabilitate, pe care tu nu o poti gestiona in mod corect. Mai mult de atat, un astfel de vis poate sa simbolizeze si faptul ca te afli in stare de panica, te temi cu adevarat, iar aceste frici au legatura cu anumite evenimente care au loc in viata ta.

Totusi, este important de stiut si faptul ca in anumite vise, bebelusii sunt un simbol pozitiv. Daca visezi un bebelus si acesta se afla la distanta, un astfel de vis poate sa insemne dragostea si inocenta din viata ta. De altfel, un astfel de vis poate sa marcheze si un nou inceput care va avea loc in viata ta. De cele mai multe ori bebelusii, in special daca apar in vis, amintesc chiar de puritatea sufletului. Asadar, un astfel de vis poate sa insemne si faptul ca ar trebui sa meditezi mai mult si chiar sa nu te mai gandesti la ceea ce este negativ in viata ta.

Context

In special atunci cand vine vorba de vise, contextul poate sa schimbe in totalitate semnificatia visului pe care il ai. Astfel ca este important sa iti amintesti cat mai mult din visul pe care il ai. In cazul in care ai visat un bebelus care plange, acest lucru inseamna ca in tine exista o parte inocenta care vrea sa ii oferi atentie si chiar sa o faci bucuroasa. De cele mai multe ori astfel de vise au legatura cu faptul ca sinele tau plange dupa anumite vise din copilarie la care ai renuntat complet. Totusi, daca urmeaza sau intentionezi sa ai copii, acest vis poate fi cauzat inclusiv de starea ta de anxietate sau chiar de teama ca nu vei putea duce o sarcina la capat.

In cazul in care ai visat un bebelus bucuros, care danseaza si se simte bine, acest lucru, in visul tau poate sa semnifice sentimentele tale de bucurie pentru o viitoare situatie care va avea loc. Asadar, este momentul sa privesti cu multa incredere spre o astfel de posibilitate.