fbpx

Ce inseamna cand te ineci cu saliva

Cand te ineci cu saliva, aceasta inseamna ca te simti sufocat de propria ta saliva. Saliva este un lichid produs de glandele salivare din gura si este importanta pentru digestie. In mod normal, suntem obisnuiti sa inghitim saliva fara probleme, insa uneori poate aparea o acumulare excesiva a acesteia, care ne poate determina sa ne simtim ca si cum am inghiti pana in gat.

Existc mai multe cauze care pot contribui la inecarea cu saliva, cum ar fi excesul de salivatie, problema de deglutitie sau tulburari de somn. De obicei, aceasta senzatie este temporara si nu prezinta riscuri majore pentru sanatate. Cu toate acestea, poate fi stanjenitoare si ne poate face sa ne simtim inconfortabil.

Daca simti ca te ineci cu saliva, este important sa incerci sa te calmezi si sa respiri calm. In majoritatea cazurilor, senzatia va trece de la sine. De asemenea, poti incerca sa te hidratezi cu apa sau sa masezi usor gatul pentru a stimula muschiul esofagului si a usura inghitirea. Daca aceasta senzatie devine frecventa sau persista, este recomandat sa consulți un medic pentru a identifica cauzele si a primi un tratament adecvat.

In concluzie, inecarea cu saliva este o situatie comuna si de obicei inofensiva, cauzata de o acumulare temporara a lichidului din gură. Este important sa incerci sa ramai calm in astfel de momente si sa consulți un medic daca devine o problema frecventa pentru tine.


Alte articole interesante...

Ce înseamnă când visezi golirea intestinului? Ai visat recent că te aflai într-o situație neobișnuită […]
style="text-align: center;">Despre senzația de a-ți auzi pulsul în ureche Cu siguranță ai întâlnit situația în […]
cand iti curge sange din nas Atunci când te confrunți cu situația în care îți […]
Cand un dinte cade, acesta poate fi un eveniment obisnuit in dezvoltarea si cresterea copilului. […]
Visele cu plangand - semnificatii Visele cu plangand - semnificatii In lumea viselor, totul devine […]
Vise cu ielele Vise cu ielele Ielele sau zânele sunt creaturi mitologice feminine din folclorul […]
Codul HTML este un limbaj de marcăj folosit pentru a crea pagini web. Astăzi, vom […]
Dacă te-ai visat mireasă și îți dorești să afli mai multe, este posibil să fi […]

Sinonime...

Copyright 2024 © Explicativ.ro