fbpx
Ce inseamna ascendent

Ce inseamna ascendent

In cazul in care esti pasionat de astrologie sau ai pe langa tine oameni care sunt pasionati de un astfel de subiect, cel mai probabil ai auzit de ascendent. Totusi, daca doresti sa stii mai multe despre acest subiect este bine sa te informezi corect, in asa masura incat sa iti poti calcula ascendentul in mod corect si sa stii cu exactitate care sunt zodiile tale. Daca nu stii care este importanta calcularii ascendentului, iata ce trebuie sa stii, in asa masura incat sa te poti cunoaste mai bine.

Ce este ascendentul

In astrograme ascendentul este notat de cele mai mule ori cu prescurtarea ASC, fiind semnul zodiacal ce se afla de cele mai multe ori in orizonul estic, atunci cand te-ai nascut. De cele mai multe ori, momentul de referinta poate fi reprezentat de primul tipat al bebelusului. Asadar, ascendentul este zodia ce rasare atunci cand te-ai nascut.

In cazul in care o persoana s-a nascut in zorii zilei, adica in momentul in care soarele rasare, atunci ascendentul este in acelasi semn precum semnul zodiacal. Totusi, din pacate, situatiile de acest tip sunt destul de rar intalnite, fapt pentru care este intotdeauna nevoie sa se recurga la calcule pentru a afla care este ascendentul. In cele mai multe cazuri, ascendentul unei persoane se poate calcula si in functie de orele care au trecut de la rasarit, pana in momentul nasterii. Astfel ca, ora nasterii tale, va juca un rol important mai ales atunci cand vine vorba de calcularea ascendentului, precum si crearea unui horoscop personal.

De cele mai multe ori,  ascendentul poate avea o influenta mult mai mare decat te-ai astepta, mai ales asupra nativului. In cazul in care in momentul nasterii mai multe planete se regasesc in ascendent, atunci, cel mai probabil, vei avea anumite caracteristici ale zodiei in care se afla ascendentul tau, decat caracteristicile pe care la are zodia ta.

Importanta calcularii ascendentului

Ascendentul este destul de important, fiind de cele mai multe ori mult mai important decat semnul tau zodiacal. De cele mai multe ori ascendentul poate da nativului anumite trasaturi care sa fie asemanatoare cu zodia corespunzatoare, insa pot aparea si anumite deosebiri. Mai mult de atat, imaginea caracterului nativului nu poate fi completa fara a analiza si caracteristicile Ascendentului, fapt pentru care acestea trebuie sa fie intotdeauna corelate si cu cele pe care le are zodia natala.

Ce semnificatie are Ascendentul

In anumite cazuri ascendentul influenteaza inclusiv aspectul fizic pe care il poate avea nativul. Adica, prima impresie pe care acesta o poate lasa la un prim contact cu cei din jurul sau. Un astfel de lucru nu are legatura intotdeauna cu infatisarea, ci si cu reactia pe care un nativ o poate avea, mai ales atunci cand se confrunta cu anumite situatii. De altfel, acest lucru are legatura si cu modul in care un nativ se controleaza, se comporta sau isi exprima gandurile si sentimentele. Acest lucru are legatura, de cele mai multe ori cu personalitatea pe care o afiseaza mai ales in public.

Alte articole interesante...

Visele si semnificatia lor In cultura si traditiile noastre, visele au intotdeauna o semnificatie speciala. […]
Când ai gaze urât mirositoare, înseamnă că există un dezechilibru în flora intestinală sau că […]
Articol fara titlu: Vise de vomitat Semnificatia viselor de vomitat Cand vine vorba de visat, […]
Visele cu broasca in casa Cand visezi broasca in casa, acesta poate fi un semn […]
Cand il visezi pe Dumnezeu, inseamna ca esti incahntat de frumusetea si puterea divina si […]
Inseamna ca trebuie sa fii atent: Visele cu foc pe cer Daca te-ai trezit din […]
Articol despre piper Descoperă semnificația piperului Când auzim cuvântul "piper", de cele mai multe ori […]
CE INSEAMNA CAND AI CUNUNIILE LEGATE Cununiile legate reprezinta un principiu important al casatoriei, care […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro