fbpx
Cât de avantajoasă este bărcuța de plantat pentru pescuitul la crap

Cât de avantajoasă este bărcuța de plantat pentru pescuitul la crap?

Crapul este o captură impozantă, greutatea ajungând chiar la câteva zeci de kilograme în cele mai fericite cazuri. Crapul este una dintre speciile cele mai apreciate de pescari, mai ales datorită faptului că trăiesc atât în apele dulci, cât și în cele salmastre. În plus, paleta nutritivă preferată de pești se regăsește în majoritatea magazinelor de specialitate cu articole pentru pescuit, începând de la porumb și semințe cerealiere, boiliesuri diferite arome și nadă praf diversă.

Însă, pe cât sunt crapii de frecvenți în apele din țara noastră și pe cât de receptivi sunt la hrana cea mai ușor de procurat, pe atât de dificil sunt de capturat. Și asta din cauza zonelor pe care le preferă. Crapilor le place să înoate sub crengi, în spații inaccesibile pentru lansările clasice și au o capacitate crescută de a se camufla pentru nu fi prinși. Pentru acest tip de pește a fost inventată bărcuța de plantat, cea mai inspirată invenție de la plută încoace.

Argumentele în favoarea acestor dispozitive sunt majoritare în rândul pescarilor cu experiență

Crapul este o specie inteligentă, însă nu va putea rezista unui bulgăraș de hrană variată. Astfel este indicat ca momeala să fie introdusă în cârlig alături de altele diferite din punct de vedere nutritiv. De asemenea, rezultatele au dovedit că, introducerea momelii prin aruncare, turnare sau catapultare are un grad mai scăzut de precizie față de cea efectuată prin folosirea bărcuțelor de plantat.

Ținând cont de faptul că acest tip de pește adoră spațiile înguste, cu colțuri, tufe și vegetație bogată, cel mai probabil lanseta nu va putea pătrunde în astfel de puncte niciodată. O bărcuță în miniatură cum sunt cele de plantat are abilitatea de a se infiltra în zonele greu accesibile, fără zgomot care să sperie peștii. Bărcuțele de plantat fac posibilă distribuirea hranei fără a perturba înotătoarele. Aceste articole au venit ca o soluție salvatoare pentru cei care deranjau și restul pescarilor din zonă și care îndepărtau peștii prin metoda catapultării nadei sau prin aruncarea lansetelor în mod repetat.

Bărcuța de plantat transformă pescuitul într-o experiență antrenantă

Sonarul ajută la vizualizarea zonelor explorate în timp real. Ecranul telecomenzii îți transmite detalii exacte precum locurile posibile în care se află peștele, adâncimea apei sau temperatura ambientală, plus alte informații esențiale care te aduc mai aproape de viitoarea captură.

Intră pe http://barciplantat.ro/ și descoperă gama atent selecționată de bărcuțe de plantat care permit pescarului să profite de bucuria pescuitului, mulțumită unui dispozitiv echipat după cea mai performantă tehnologie. În plus, pescuitul la crap se poate dovedi o misiune imposibilă pentru pescarii începători, din cauza obiceiului bine cunoscut al crapului de a se ascunde în zone strâmte sau cu copaci căzuți.

Bărcuța de plantat îți permite să te aventurezi în apă, acolo unde o ambarcațiune clasică nu poate ajunge. Cuva poate depozita până la 5 kilograme de momeală, în funcție de model. Trapa culisantă participă la eliberarea momelii în apă. Bărcuța poate fi ușor monitorizată cu ajutorul unei telecomenzi standard sau performante, după caz. Când dispozitivul se află în proximitatea locului în care a fost depusă momeala, vei reuși să lansezi fără probleme.

Dacă te afli la început este în regulă să folosești un model mai simplu de bărcuță până te acomodezi cu noul echipament. În schimb, pentru a-ți optimiza șansele de capturare a crapului care e o specie mai greu de prins, ar fi indicat să investești într-un astfel de articol mai performant.

Alte articole interesante...

Lista de Seriale Turcesti
În ultimii ani, audiența internațională a serialelor turcești a crescut într-un ritm rapid, atât în […]
3 idei inedite care te pot inspira dacă organizezi ziua copilului tău în aer liber
De ziua sa, un copil își dorește cât mai mulți invitați, în special partenerii săi […]
Când apelezi la serviciile unei firme de curierat
Serviciile unei firme de curierat au devenit aproape indispensabile în contextul unei societăţi care se […]
Unde a aparut prima pizzerie
Lucru curios, de necrezut chiar pentru mulți oameni, istoria pizza este un străveche, care își […]
Ce fel de incaltari produce brand-ul Annely
Annely este o firma care produce incaltari de inalta calitate. Acestea sunt fabricate din piele […]
Cât de importantă este încălțămintea de protecție
În numeroase sectoare profesionale, încălțămintea de protecție este obligatorie pentru bunăstarea și siguranța angajaților și […]
5 articole vestimentare de bază de care aveți nevoie în această primăvară
Pe măsură ce așezăm în spatele dulapului hainele de iarnă și începem să ne punem […]
Trăim într-o perioadă în care toată lumea a realizat că este foarte important sa acordăm […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro