Capitala este orasul in care poti gasi cele mai bune optiuni de cazare, intr-o gama extrem de diversificata, insa noi iti recomandam sa optezi pentru cazare in regim hotelier si iti explicam care sunt cele mai importante avantaje ale unei astfel de decizii.

Te poti caza aproape de locul in care ai treaba

Atunci cand vizitezi capitala cu treaba, vestea buna este ca te poti caza foarte usor aproape de locurile de intere. Spre exemplu, de aici https://www.mrg.apartments/ poti inchiria un apartament sau studio in regim hotelier, indiferent de locul in care ai nevoie, pentru ca vei gasi cu siguranta o optiune. In felul acesta nu mai trebuie sa strabati toata capitala pentru a ajunge la destinatie si nici nu vei pierde foarte mult timp in trafic.

Vei gasi cazare la cele mai avantajoase preturi

Un alt avantaj care este legat si de cel anterior este faptul ca atunci cand optezi pentru cazare in regim hotelier, vei avea cele mai mici preturi, chiar si atunci cand ai treaba in locatii centrale. Daca ai de semnat contracte in centrul capitalei, ofertele de cazare la pensiuni si hoteluri de aici sunt foarte scumpe, insa un apartament in regim hotelier este foarte ieftin raportat la aceste costuri si poti profita de ocazie pentru a te caza aproape de zona in care trebuie sa actionezi, fara sa fie necesar sa cheltui foarte mult.

Te poti caza alaturi de grupul de prieteni si poti imparti costurile

In cazul in care calatoresti in grup, poti inchiria un apartament cu trei camere in care sa incapeti cu totii fara sa iti faci probleme cu privire la faptul ca va trebui sa platesti mai multe camere. In felul acesta costurile vor fi impartite, iar costul de persoana va fi unul foarte mic. Daca, de exemplu, calatoresti alaturi de alte 5 persoane, vei imparti costul apartamentului la 6 si nu va fi necesar sa inchiriezi trei camera la hotel.

Ai toate utilitatile necesare

Atunci cand alegi cazare in regim hotelier, ai la dispozitie toate utilitatile de care ai nevoie cum ar fi bucataria si zona de luat masa. Bucataria in cazul pensiunilor este comuna, ceea ce poate afecta cu mult intimitatea, in timp ce bucataria in cazul hotelurilor este de cele mai multe ori inaccesibila si va trebui sa comanzi mancare din hotel sau sa apelezi la restaurantele si fast-foodurile din zona. 

Te poti distra mai usor in grup

Atunci cand mergi cu prietenii in vacanta este mai usor sa te distrezi cu ei daca impartiti acelasi apartament si nu sunteti cazati in locatii diferite. Spre exemplu, in momentul in care vreti sa jucati board games, nu mai este nevoie sa va inghesuiti intr-o camera mica de hotel pentru doua persoane deoarece aveti suficient spatiu in apartament.

Tinand cont de aceste aspecte, decizia de a inchiria un apartament in regim hotelier este una dintre cele mai bune atat in ceea ce priveste costurile, cat si in ceea ce priveste confortul.