fbpx
3 idei inedite care te pot inspira dacă organizezi ziua copilului tău în aer liber

3 idei inedite care te pot inspira dacă organizezi ziua copilului tău în aer liber

De ziua sa, un copil își dorește cât mai mulți invitați, în special partenerii săi de joacă, apoi cât mai multe baloane și neapărat tort și mâncarea sa favorită, indiferent că e pizza sau cartofi prăjiți cu nuggets de pui. Un copil nu este interesat de decoruri elaborate, de platouri cu căpșuni și fântâni de ciocolată, de preparate sofisticate și nici nu este încântat de ideea de a purta un costum sau o rochiță incomodă. Tot ceea ce își dorește cel mai mult un copil de ziua sa este să primească cadourile la care visează, să se joace cu prietenii săi, să se bucure de mâncarea care îi place fără să fie mustrat că iar mănâncă prea multă pizza și să aibă un tort cât mai mare. Iată că petrecerile aniversare organizate în aer liber sunt cele mai potrivite pentru pofta de distracție a celor mici. Dacă știți deja un parc sau o zonă frumoasă în aer liber unde i-ați putea organiza ziua copilului, pe lângă mâncare, tort și băuturi răcoritoare, mai puteți face câțiva pași în plus pentru a vă asigura că micuțul are parte de o aniversare cu mult peste așteptările sale.

Iată, așadar, 3 idei inedite care vor asigura distracția la petrecerea copilului:

Aduceți în parc o piscină pentru copii

Este o idee ceva mai greu de pus în aplicare, dar care se merită pe deplin. Mai ales dacă se anunță o zi caniculară, atunci această idee cu atât este mai recomandată. Aveți nevoie de o pisicină de dimensiuni rezonabile în care să încapă toți copiii, de o pompă pentru a umfla piscina la fața locului și de apă (caldă sau măcar încălzită de soare). Bineînțeles, piscina nu se va umple cu apă pentru ca micuții să facă baie sau să înoate (deoarece poate fi periculos), ci se va umple cu apă atât cât micuții să se joace și să stropească. Puteți ruga părinții să aducă la petrecere câte un bidon cu apă caldă și un prosop pentru copiii lor. Astfel, micuții se vor juca în apă, se vor stropi după bunul plac și se vor bucura de răcoare într-o zi fierbinte, iar adulții se pot bucura de relaxare și de discuții netulburate.

Invitați animatori la petrecere

Serviciul de închiriere animatori de petreceri pentru copii este unul deosebit de apreciat de către părinți. Animatorii vor avea grijă ca micuții să se bucure de o petrecere fantastică, să se distreze și să râdă, iar adulții vor avea parte de o pauză relaxantă. Cât timp animatorii mențin copiii captivați, adulții pot discuta pe îndelete, pot servi o cafea și se pot bucura de puțină liniște. Puteți discuta cu micuțul despre ce fel de animatori își dorește la petrecerea lui sau îi puteți face o surpriză, invitând animatorii în toiul petrecerii.

Închiriați un complex de joacă gonflabil

Puteți achiziționa un astfel de complex de joacă, dar dacă nu aveți unde să îl depozitați acasă, cel mai bine este să îl închiriați. Un complex de joacă gonflabil este întotdeauna o senzație pentru cei mici, mai ales dacă include o căsuță în care pot sări, un tobogan și o saltea mare cu tot felul de jucării. Nu implică niciun risc pentru copii, distracția este asigurată, iar părinții se pot distra și ei la rândul lor, discutând, servind o băutură sau o cafea și având siguranța că micuții lor se simt bine. Dimensiunea complexului de joacă va fi determinată de numărul de copii care participă la petrecere. Însă, indiferent dacă închiriați un complex de joacă mai mic sau mai mare, cu siguranță nu vă veți putea scoate copiii de acolo prea curând.

Alte articole interesante...

Lista de Seriale Turcesti
În ultimii ani, audiența internațională a serialelor turcești a crescut într-un ritm rapid, atât în […]
Când apelezi la serviciile unei firme de curierat
Serviciile unei firme de curierat au devenit aproape indispensabile în contextul unei societăţi care se […]
Unde a aparut prima pizzerie
Lucru curios, de necrezut chiar pentru mulți oameni, istoria pizza este un străveche, care își […]
Ce fel de incaltari produce brand-ul Annely
Annely este o firma care produce incaltari de inalta calitate. Acestea sunt fabricate din piele […]
Cât de importantă este încălțămintea de protecție
În numeroase sectoare profesionale, încălțămintea de protecție este obligatorie pentru bunăstarea și siguranța angajaților și […]
5 articole vestimentare de bază de care aveți nevoie în această primăvară
Pe măsură ce așezăm în spatele dulapului hainele de iarnă și începem să ne punem […]
Trăim într-o perioadă în care toată lumea a realizat că este foarte important sa acordăm […]
Care sunt motivele pentru care poţi alege să îmbraci copiii cu haine foarte colorate
Hainele sunt foarte importante pentru copii și pentru adulți. Ele sunt o formӑ prin care […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro