Cum se gateste in tigaia dry cooker

Cum se gateste in tigaia dry cooker

Ideea stratului ceramic este de a elimina dezavantajele recipientului clasic. Pentru a face acest lucru, trebuie creat un strat protector cu proprietati mecanice, termice si antiaderente foarte specifice. Spre deosebire de alte tigai, are o calitate aparte: are un centru inalt, cu orificiu. Prin acest orificiu, aerul cald intra in interior si gateste mancarea. Mancarea nu arde si nu se lipeste de tigaie. In plus, tigaia pastreaza proprietatile alimentelor datorita sistemului unic de distributie a caldurii. Carnea ramane suculenta datorita capacului etans. Nu ai nevoie de ulei pentru a prepara legumele! Aceasta tigaie poate fi folosita si la cuptor pentru prajituri, placinte sau toppinguri pentru prajituri. La atingerea unui buton, scoti manerul, iar tigaia se transforma intr-o tava foarte practica, super usor de curatat.

Tigaia Dry Cooker cu un nou design exclusiv cu strat ceramic este facuta special pentru un stil de viata sanatos ca al tau. Stratul de ceramica este chiar rezistent la tot ce inseamna daune, ca de exemplu: zgarieturi, coroziuni si stricaciunile pe care le pot provoca temperaturile inalte. Tigaia nu lasa mancarea sa se arda sau chiar sa se lipeasca datorita suprafetei netede si invelisului dens. Desigur, datorita acestor avantaje tigaia Dry Cooker este chiar extrem de usor de curatat, uneori este nevoie de doar un servetel uscat de bucatarie. Atunci cand vrei sa pregatesti mancarea ta extrem de gustoasa in aceasta tigaie este important sa nu uiti de un strop sau chiar doi de ulei pentru a unge tigaia. Acest lucru este un avantaj suficient de mare pentru cei care sunt la dieta sau pur si simplu isi doresc un stil de viata mult mai sanatos, cu mai putine grasimi si o mancare neuleioasa. Designul sau unic permite aerului sa circule in mod egal in tigaie.

Alte articole interesante...

Cele mai neobișnuite arome descoperite în cafeaua de specialitate
Pentru mulți, cafeaua este sinonimă cu o băutură amară, poate ușor dulce dacă se adaugă […]
Ce tip de cafea ți se potrivește în funcție de personalitate
Cafeaua a devenit de mult mai mult decât o simplă băutură – este o extensie […]
Cum șă faci bomboane cu fistic și ciocolată
Ingrediente: * 200 g fistic * 5–6 curmale mari (sau 100 g curmale fără sîmburi) * 100 […]
Ilustratie abstracta cu ciocolata si titlul Cum sa faci Fondant de ciocolata rapid
Ingrediente: * 1 lingură de făină * 80 g ciocolată topită * 1 ou * […]
Ilustratie abstracta inspirata de Snickers de casa, cu nuante de ciocolata si caramel si titlul articolului scris cu alb
Ingrediente necesare: • 1 banană coaptă • 80 g ciocolată neagră • 1 lingură unt […]
Ilustrație abstractă cu batoane de lămâie congelate
Ingrediente necesare: • Pentru bază: 1 cană nuci mixte (fistic, migdale) și 8 curmale moi […]
Prăjitură Lava cake
Ingrediente: 1 lingură de făină 20 g ciocolată topită 1 ou 1 pătrățel de ciocolată […]
Cum să gătești rulouri de pui cu brânză
INGREDIENTE: 450 g carne de pui tocată 3 linguri de brânză cremă 2 mâini de […]
Copyright 2022 © Explicativ.ro