fbpx
Ce înseamnă când visezi păianjeni

Ce înseamnă când visezi păianjeni

Paianjenii sunt insecte destul de infricosatoare, iar multe persoane nu le agreeaza in special in viata reala. Totusi, este important de stiut ca lumea viselor este complet diferita, iar in momentul in care ai un astfel de vis, este bine sa te detasezi de ceea ce cunosti in realitate pentru a il putea interpreta in mod corect. In cazul in care te-ai decis sa aflii cu adevarat ce inseamna un astfel de vis, trebuie sa incerci sa iti amintesti cat mai mult din context. Intotdeauna semnificatia viselor depinde in totalitate de contextul pe care il au.

Iata ce trebuie sa stii mai ales daca visezi paianjeni.

  1. Simbolistica traditionala

In momentul in care visezi un astfel de simbol este bine de stiut faptul ca insecta de cele mai multe ori, sugereaza inclusiv sentimente de frica si spaima pe care le-ai avut in trecut. De altfel, un astfel de simbol apare mai ales in vise si este fie asezat pe piese de mobilier, fie se afla in colutirle camerei. Asadar, in functie de modul in care fiecare vede realitatea, oamenii vad paianjenii in doua moduri. Unii dintre acestia considera ca paianjenii sunt intr-o oarecare masura niste arhitecti ai lumii, deoarece isi cosntruiesc in liniste panza, in timp ce altii vad paianjeni ca fiind vanatori vicleni, care isi pandesc cu calm victima.

Totusi, in anumite situatii, daca visezi un paianjen, acest lucru indica si faptul ca te simti ca un adevarat strain in anumite episoade din viata ta. Acest lucru poate sa simbolizeze si faptul ca exista posibilitatea sa pastrezi distanta si chiar sa te indepartezi cu adevarat de o anumita situatie care poate fi destul de ademenitoare, insa riscanta. De altfel, paianjenii pot simboliza inclusiv putere feminina sau chiar o figura feminina destul de aroganta care apare in viata ta. Mai mult de atat, un paianjen poate simboliza si fortele puternice care te protejeaza impotriva comportamentului autodestructiv pe care il ai.

  1. Caracteristici

In functie de caracteristicile pe care o astfel de insecta le are, visul poate sa capete anumite conotatii. De exemplu, daca visezi un paianjen alb, acesta poate sa prezica vindecarea, dar totodata poate sugera si faptul ca inca nu ti-ai pierdut speranta, in timp ce energia ta continua sa creasca din ce in ce mai mare. De altfel, daca visezi un paianjen mare, acest lucru inseamna si ca te vei imbogati repede. In cazul in care un paianjen mai mare sta langa unul mic, un astfel de vis inseamna ca urmeaza o perioada plina de succese si prosperitate.

  1. Context

In cazul in care visezi ca omori un paianjen, acest lucru prevesteste o perioada ghinionista, daca vezi un paianjen mort in visul tau, atunci acest lucru inseamna ca vei putea depasi tentatiile. Daca visezi un paianjen care urca pe perete, acest lucru inseamna si ca viitoarele tale dorinte se vor indeplini in curand, iar daca paianjenul coboara, acest lucru inseamna si ca esti incapabil sa inchei o relatie.  Asadar, contextul visului paote sa schimbe in totalitate simbolistica.

Alte articole interesante...

Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Visul cu persoane decedate Visul cu persoane decedate Cand visezi persoane decedate, este normal sa […]
Vise cu serpi in apa Vise cu serpi in apa Visul cu serpi in apa […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro