fbpx
Ce inseamna cand visezi ca te tunzi

Ce inseamna cand visezi ca te tunzi

Tunsul este o activitate des efectuata de cei mai multi dintre noi, fapt pentru care aceasta este o rutina lunara. Cu toate acestea, in vise totul este posibil si chiar, in anumite situatii poti visa ca te tunzi. Totusi, indiferent de visul pe care il ai trebuie sa retii ca intotdeauna detaliile fac diferenta, fapt pentru care va trebui sa iti amintesti cat mai mult din vis, pentru o interpretare corecta. Asadar, intotdeauna este important sa tii minte toate aceste mici detalii, pentru a sii cu siguranta daca visul tau are o semificatie pozitiva sau una negativa.

Iata tot ceea ce trebuie sa stii, mai ales daca ai visat ca te tunzi.

Simbolul parului

De cele mai multe ori, simbolul parului se poate regasi in mai multe culturi, atat in cele europene, cat si in cele asiatice sau africane. In momentul in care visezi par sau visezi ca ai parul lung sau chiar visezi ca te tunzi, acest lucru poate sa aiba legatura directa cu increderea pe care o ai in sine sau chiar cu modul in care te comporti sau reactionezi intr-o etapa destul de dificila pe care ai intalnit-o in viata ta.

Visul in care iti tai singur/a parul

In special atunci cand visezi ca iti tai parul scurt, inseamna ca in prezent treci printr-o perioada destul de dificila. Aceasta poate fi reprezentata de o despartire in dragoste, separarea de persoana iubita sau chiar incercarea ta de a face o schimbare brusca in viata ta. Astfel ca, o noua tunsoare poate sa reprezinte si faptul ca tai raul direct de la radacina si incercarea ta de a alunga toate energia negativa care s-a acumulat in viata ta.

Mai mult de atat, in momentul in care visezi ca iti tai parul foarte scurt, acest lucru poate simboliza totodata si faptul ca incerci sa te pedepsesti pe tine pentru simplul fapt ca te lasi descurajata si chiar tarata intr-o situatie pe care o percepi a fi incofortabila si in care te simti batjocorita. Asadar, prin faptul ca iti tai parul scurt, un astfel de simbol reprezinta faptul ca incerci pe cat posibil sa scapi de toate persoanele sau aspectele care iti fac rau in mod constant si chiar sa previi sau sa inlaturi anumite evenimente care pot fi destul de negative pentru tine si viata ta.

Totusi, trebuie luat in calcul si faptul ca atunci cand visezi ca te tunzi scurt, acest lucru prevesteste faptul ca urmeaza sa intampini dezamagiri in viata ta, probabil chiar si o despartire destul de dureroasa.

Visul in care altcineva iti taie parul

Daca ai un astfel de vis, acest lucru poate sa insemne si faptul ca te simti constrans de o anumita persoana din viata ta, pe care o cunosti destul de bine si care este iti este apropiata. De cele mai multe ori te simti presat de aceasta sa faci anumite lucruri pe care nu vrei sa le faci si chiar ti se ia puterea din mainile tale, iar altcineva iti dicteaza viata.

Alte articole interesante...

Ce înseamnă Socheres
"Socheres" este un termen din limba romani, limba vorbită de populația romă (sau romani). În […]
Ziua muncii
Ziua Muncii, cunoscută și sub numele de Ziua Internațională a Muncitorilor, este o sărbătoare anuală […]
Ziua națională a României
Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an pe 1 decembrie. Această zi comemorează […]
Ziua pământului
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și marchează aniversarea nașterii mișcării ecologiste moderne, […]
Ziua internațională a femeii
Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, este o zi globală […]
Ziua îndrăgostiților
Ziua Îndrăgostiților, cunoscută și sub numele de Sfântul Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie în […]
Dacă ai visat lilieci... Poate te-ai gândit întotdeauna că visul cu lilieci are o semnificație […]
Limba Galbena: Cauze si TratamenteIn medicina, culoarea limbii poate oferi indicii importante despre starea de […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro