fbpx
Ce inseamna cand te visezi mireasa

Ce inseamna cand te visezi mireasa

Visurile majoritatii fetelor este ca acestea sa devina intr-o buna zi mirese. Totusi, visele nu ar trebui sa coincida intotdeauna cu telurile fetelor, datorita faptului ca semnificatia acestora nu este intotdeauna cea mai potrivita. Asadar, in momentul in care te visezi mireasa, ar trebui sa iei in calcul modul in care viata ta se desfasoara. Visul poate sa prevesteasca anumite aspecte negative care vor avea loc sau chiar sa sublinieze starea ta de spirit si chiar diferite probleme.

Astfel ca, de cele mai multe ori, un astfel de vis poate avea anumite semnificatii precum:

  1. Tu esti mireasa – semnificatie populara

In special in traditia populara, in momentul in care te visezi mireasa, acest simbol poate prevesti un semn rau, de cele mai multe ori de moarte. In popor se spune ca un astfel de vis poate sa simbolizeze si incercarea ta de a avea legaturi benefice cu cei din jurul tau. Totusi, daca mirele tau este un batran, care are par alb si riduri multe, inseamna ca vei avea probleme de sanatate si vei infrunta numeroase griji.

In cazul in care te visezi purtand o rochie de mireasa, dar nu participi la nunta ta, inseamna ca in inima ta exista anumite sentimente puternice de inferioritate, pe care incerci sa le tii cat mai bine ascunse.

Mai mult de atat, daca visezi ca la nunta ta are loc un eveniment negativ, acest lucru poate sa insemne probleme grave de sanatate sau chiar un deces in familia ta.

  1. Aparitia miresei in vis

In cazul in care iti apare in vis o mireasa, acest lucru poate avea o semnificatie negativa din cauza faptului ca in familia ta va avea loc un deces. Mai mult de atat, in special in popor, aparitia miresei in vis este asociata cu boala si decesul. Totusi, o mireasa in vis poate sa insemne si o veche dorinta neimplinita. In cazul in care vezi o mireasa care paraseste casa, in visul tau, acest lucru inseamna ca exista posibilitatea ca o persoana apropiata a decedat.

Daca mireasa pe care o vezi in vis este o persoana cunoscuta, acest lucru inseamna ca in viitor vei obtine rezultate bune si chiar vei avea succes. In cazul in care mireasa pe care o vezi in vis este singura, acest lucru poate insemna si faptul ca sanatatea ta este destul de fragila, fapt pentru care este intotdeauna recomandat ca dupa un astfel de vis sa se ia in calcul un control medical.

  1. O nunta

In cazul in care vezi un cuplu de tineri casatoriti, acest lucru inseamna ca tu tinzi cat mai mult spre perfectiune, dar cauti si afectiune din partea celui de langa tine. Aceste vise apar de cele mai multe ori atunci cand o persoana nu se simte destul de apreciata de catre cei din jur sau daca relatia cu partenerul devine una din ce in ce mai slaba.

Mai mult de atat, un astfel de vis poate semnifica si dorinta ta de a te implica, cu adevarat, intr-o relatie serioasa si de lunga durata.

Alte articole interesante...

Ce înseamnă dpdv
Într-o lume unde jargonul și acronimele sunt omniprezente, este ușor să ne pierdem în semnificații […]
Ce înseamnă tuns zero
"Tuns zero" este un termen folosit în frizerie și stilism pentru a descrie o tunsoare […]
Ce înseamnă bară la bară (2)
Termenul "bară la bară" este des întâlnit în vocabularul automobilistic și sportiv, dar ce înseamnă […]
Ce înseamnă TVA deductibil
TVA (Taxa pe Valoarea Adăugată) este un concept important în lumea fiscală, iar înțelegerea TVA […]
Ce înseamnă ASAP
"ASAP" este un acronim pentru expresia englezească "As Soon As Possible", care se traduce în […]
Ce înseamnă pov
POV este un acronim pentru "Point of View", care se traduce în română ca "Punct […]
Ce înseamnă î.Hr.
Înțelesul și Utilizarea lui "î.Hr." Termenul "î.Hr." este o abreviere din limba română care înseamnă […]
Ce înseamnă când visezi că ești handicapat
Visele în care apare tema handicapului sau a persoanelor cu dizabilități pot fi interpretate în […]

Sinonime...

Copyright 2022 © Explicativ.ro